Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, June 9, 2010

LOvE famiLy LOvE FRiENd LOvE yOU

by aiENFiEyQa
feeling 
assalamualaikum dan salam satu malaysia
ayat skema
rindu nya nk tulis balik kat blog neyh...
yela dh lame,, berabad,, berkurun lama,,
sye ta tulis n kongs2i cer kat blog neyh..
bz dowh.. nk pekse
so adap buku je
sumpah ayat poyoz
totally sklang sye da free ta bermakna free sampai bila2
setakat cuti dua minggu.. mmm hmpeh student pmr
mesti r ade extra klaz..
huhuhu..
so far sye baru baek dari demam
nape r tyme cuti bwu demam???
ta besh..
owg cuti nk enjoy
neyh ta kene berselubung bawah selimut...
first tyme kat umah tdo pakai selimut..
first tyme konon
ta besh langsung duk umah
makan,, tdo.. makan,, tdo..
kalo kat ostel
makan.. tdo..lari2 kat padang.. maen bola tampar.. gi public phone tepon2 someone
sekalang
amik ko cuti..
duk ummah..
mati kutu..
x tau nk wat pe??
bingung??
nak maen bola tampar
gelanggang ade tapi bola lak x de??
huhuhu..
kelakar
camne nk wat
x kan nk membesarkan badan je..
nak kumpul lemak lak??
no way man
susah payah lari2 kat padang ostel
tetiba balk umah berat badan naik pulak
oh no..
how abaout xm??
cam ne lak??
huhuhu..
mock upp 1
i gets
2a 1b 4c 1d
sume abdjad ade??
so agak nye camne ngan mock upp 2??
camne agak nyer
neyh latest nye result tok mock upp 2

  • bm p2 = dpt 55
  • bm p1 = ?
  • bi p1 = 25/40
  • bi 2 =?
  • math p1 = 30/40
  • math p2 = ?
  • science = 71 b
  • agama = ?
  • sejarah = 58
  • kh = ?
  • geo = 73

huhuhu
tyme pekse first sye dpt D dlm math sklng mmmm.... entah r..
kita wait n see
geo turun seh dulu 78 agy cikit je nk A tapi sklng ....
x tau nk cakap ape??
kita stop dulu pasal xm..
pale nk pusing
kalo sebut pasal xm..
kita continue pasal
tajuk entri kat atas

LOvE FamiLy LOvE FrieND LOve yOU
kalo korang kn spe yang lebih
penting
family?
kekawan?
balak?
spe??

family
: family neyh penting ,, amat2 penting tok sye sye sayang mak,, abah,, along,, mirul,,kamal,,kakak n korang tapi an kalo spe da x de ibu ,, pas2 bapa dia kawin pompan laen ,, n then life korang kene queen control ngan mak tiri korang ,, mesti korang ghase family tu x penting wat korang n ,, korang akan ghase kekawan n balak lebih penting dr family..
bto ark?? mesti btol kn.. btol btol btol btol upin ngan ipin ckp

kekawan
: bg aq ,, kekawan important gak ,, tambah2 agy kalo manusia cam aq ,, duk ostel
kalo ar korang duk ostel n then korang wat cam kere sumbang ,, mak ai,, memang x de spe nk kwan ngan bdk sombong ,, kat ostel aq cam2 geng ade ,, tok membuktikan frend till death or fwen 4 ebe.. nama2 geng : tlc (the love comuniti) ta tw eje btol or ta
gpv (geng paling vouge) twg (the witchie girls) geng neyh un aq confius cam ne nk eje neyh sume geng kat ostel walau un banyak geng tapi ostel tetap bersatu ayat nk sastera yeah 1 malaysia 1 aspurie huhuhu ,, sye sayang kawan saye ketat2 satu agy lpe nk tulis ,, hargailah kawan jgn tyme sedih je korang cari kawan tapi tyme happy cari balak.. oh no jgn wat kawan korang cam tu ,, sye nk bestfriend sye balik,, sye nk gak

balak
: balak?? penting ta?? ape jawapan korang?? ya atau tidak?? ape ,, sume kate
50-50 ,, same r cam aq ,, memang ar hawa diciptakan tok adam ,, hawa diciptakan dpd tulang rusuk kiri adam ,, tapi npe?? npe kn?? adam ske sangat mempermainkan hawa?? sedangkan hawa tu satu kaum yang lemah ,, so kaum adam fikir2 kn ea.. sye sayang kamo sangat2

kesimpulan nya
spe yang penting??
spe??
k bagi sye
diri sye
yang paling penting
ye ar,, kalo diri sendiri ta penting camne kita nak sayang kan seseorang
macam ne??
so kita kene sayang kn diri sendiri bwu ar leh sayang kn owg laen
ingat tu


who is important
person in my life
  1. my self nurainafiqahzolkefli
  2. parents abah ,, mak
  3. sibs along ,, mirul ,, kamal ,, kakak
  4. sahabat hanani hamdan
  5. ilysdm
  6. twgsnabs,,aman,,fateen,,mc,,ariq..aliahhanis,,
  7. kekawan khatown,,gampang,,penyek,,oweng,,kechieq,,pinky,,gaza,,sportlight,,model,,aisyah
  8. clazmates
  9. cikgu2
so kpd korang2 sume fikir ar spe yang paling penting wat korang n yang patut ko sayang
fikir2fikirkan la n selamt beramal





Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei