Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, June 30, 2013

last words - love you

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam syabaan


mak abah

mak sayang abah sayang

boleh kira dengan jari, berapa kali snap gambar bersama.


mak abah
miss two of them so damm much,
sangat rindu, homesick sungguh,
gila wehh,
siapa yang tak rindu mak abah sendiri,
insha allah, ada rezeki jumpa lagi.

pray for me, 
struggle for sem 1, aim high 4 flat,
bhahahahaha, rasa macam impposible but nothing possible right?


last words, love you.







Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, June 12, 2013

satu bulan satu hari

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words


dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam senyum ayu 















kita mula, *tarik hembus*
dah usha gambar kat atas? kalau belum, pergi scroll balik, cepat! bhahaha, itu semua kawan baru, ehh salah. itu baru separuh, ada lagi separuh. btw, dah mula kuliah, first day belajar ANATOMY AND PYSIOTHERAPY short form ANP. lepas sebulan baru mula belajar, sebelum ini, minggu orentasi then english week and finally, kuliah. 

*gigih perah otak*
sem 1, junior sem. jadi attitude kena jaga, behave diri tu sikit. saya G50, group50. amende tuh? dia kira macam batch la, contoh saya intake kedua bagi tahun 2013, so saya group yang kelimapuluh, akan datang bulan lapan ada intake ketiga dan itu group 51. faham? kesemua jumlah G50 ada 68orang, ramai lah jugak, but so far still oke, saya senyum dorg senyum. 

*usaha untuk mata tak lelap*
saya practical lepas raya, ohhyeahhh! serius tak sabar. lagi satu, saya dah dapat #nurseswatch benda itu kena pakai kat uniform kaler bifu, tapi uniform tuhh tak dapat lagi,  maybe dapat sebelum posting.

*blow me a kissssss, lalalalala*
so far, oke. dan cuba untuk oke kat sini, subject pun ala-ala form five tapi lebih mendalam dan fully english, bhahahaha, i am hardly trying speak in english, bhahahahaha. oke,,

thats all from me, thanks for reading what i trying to say.


wasalam




Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei