Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Tuesday, October 25, 2011

'balak'

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words


salam.



always thinking about 'balak'


wasalam


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, October 24, 2011

kawan.

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words



salam.




abaikan budak laki2 di belakang tu.




kawan.



jangan tanye kenapa entri ini dan sebelum ini
sye post mengenai kawan.
suka hati saya.

saya sayang kawan saya


wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

persahabatan

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam.

oke. entry ini saya berkali2 fikir.
patut ke na publish cerita ini??
patut? ke tak??

oink??oink??

akhirnye saya na publish jugak.

persahabatan ini kadang kala menyakitkan.
adakalangnye ibarat gula-gula manis rasanye
adakalanye macam chips more kejap on kejap off
adakalanye macam pakwe makwe sentiasa bersama
adakalanye senyap sunyi macam takde apapa


oke. serius mood

saya ta paham kenapa kena buat cam tu.
kenapa kena buat cam nie
kenapa kene persoalankan benda betul
??
kenapa kena bagi benda salah.


memang korang rasa saya ta serius dalam
persahabatan or percintaan
dengan alasan
saya takk matang!!

ada kalanye ta matang itu membahagiakan orang sekeliling.
dan buat2 matang itu menyakitkan hati orang sekeliling.

tapi!!

persoalanye sekarang awak dah menghacurkan persahabatan kita(s) semua
dan. saya harap awak sedar. bahawa awaklah puncanye.
jangan na salahkan saya jika rapat ngan orang laen yang bukan terdiri daripada kita(s)

oke.

sebelum ini awak cakap saya da ta rapat dengan awak.
awak kata tak pe
sebaba apa?? sebab saya ta matang lagi.

logik sikit
tak matang ta de kene mengene dengan isu ini
harap awak faham!!

kenapa saya perlu terikat dengan awak??
kenapa??
memang kalo saya ada 24 hours.
12 hours kene always beside u. macam tu baru awak na puas hati??
awak kene ingat ta semua orang kat dunia ini sukakan kita
dan ta sorang kat dunia ini benci kat kita
ingat tu!!

memang ta semua dalam dunia ni suke kita.
sye pun ta harap sume orang sukakan saya.
tapi saya rasa bahagia bila orang tu senang dengan saya
walaupun dalam hati dia. dia benci giler ngan saya.

awak tau ta??
awak da hilangkan segala kepercayaan saya dan kita(s) semua terhadap awak.
saya daripada 50-50 percaya kat awak.
sekarang 100% saya da ta percaya kat awak.
awak jangan salahkan saya.
sebab awak saya jadi cam ini.

yang saya rasa sedih ialah teman rapat awak. percaya giler kata awak.
tapi. awak buat dia cam tu.
awak gunakan dia.
kejam!!

saya serba salah.
sebab orang sekeliling kata antara salah satu faktornye ialah
saya ta rapat dengan awak. awak jadi cam ini.
oke. saya terharu.
sebab ada orang still take care pasal saya.
tapi. kenapa saya??
tapi saya ta akan amek port.
aten kata "ariq ko memang fikir orang laen dulu ea baru fikir diri sendiri..selfish sikit boleh takk"
sue kata "hal kecik ini abaikan boleh takk"

so.. right now im selfish.
because of u!

tapi awak kene ingat.
walaupun macam mane awak buat something ta baek kat saya.
saya tetap sayang awak
sebab??
semua manusia kat muka bumi ini ta sempurna
semua orang pernah buat salah.
saya sayang awak.
tak.

saya sayang awak(s) semua

wasalam

p/s:
emo sikit.
maaf


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, October 22, 2011

secret admire part 3

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
salam.

hari ini sye na cer apa yang berlaku kat skola minggu-minggu-minggu lepas.
banyak cerita yang hawt berlaku. tapi saya akan update satu persatu okay.

first. about me :)

sambung cerita pasal secret admire
kalo korang follow cer ini korang akan faham apa yang saya tulis
tapi.tapi.tapi
kalo tak jom usha entri ini

usha yuk.


lepas saje kawan saya(ketua kelas ta berguna) kasi warning!! kat 'mamat' tu dia buat endah ta endah aje. makkaik kepala batu. and then membew(s) saya ada plan something untuk kasi 'mamat' tu give up. plan itu menjadi. woow. finally after 'balak gue' kasi warning. silent terus 'mamat'tu. ske ske sangat. hopefully benda ini akan stop. thanks 'balak' sayang ko lebih.

so.

sekarang 'mamat' tuh da ta kacau saya. ta pandang saya. ta follow up cerita pasal saya. yang paling best 'mamat' yu ta kisah pasal saya. hooray. syukur.suke. :)

mesti korang na tau kan apa plan yang da dirancang tu kan??
oink??oink??
mesti tertanye2 spe 'balak' tu??
kat mne sye jumpe?
camne cer sebenar??

and

cam mne hubungan kitaorang sekarang??
nanti2 la saya cerita.

huhuhu.. serius saya ta sabar2 na cerita.

tapi. nanti la dulu.


mimy (in blue) mastermind
sue(white in colour) brain wash


sabar oke





wasalam

p/s:
sikit aje. huhuhu

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, October 15, 2011

rapuh by opick

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
salam.

share lagu ini

rapuh by opick


detik waktu terus berjalan
berhias gelap dan terang
suka dan duka tangis dan tawa
tergores bagai lukisan

seribu mimpi berjuta sepi
hadir bagai teman sejati
di antara lelahnya jiwa
dalam resah dan air mata
kupersembahkan kepadaMu
yang terindah dalam hidup ku

meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa
hanyalah padaMu

maafkanlah bila hati
tak sempurna mencintaiMu
dalam dadaku harap hanya
diriMu yang bertahta

detik waktu terus berlalu
semua berakhir padaMu





Ampersands & angle brackets need to be encoded.

raya di sekolah (part2)

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
salam


exam mood


but na share sikit pic raya.


sje na share ngan korang.

:0


:wif puan pengetua:

:again with 'her':

:wif teacher hidayah.cikgu chemist yang comel:

:wif abang gan.handsome bila pakau baju melayu.woo :

:wif her(s):


:)

wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, October 14, 2011

final exam!!!!!

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam

:0



minggu exam beb


en exam .. saya takut na hadap awak tambah2 lagi en.final exam

doakan terbaek untuk saya

thanks.



wasalam

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, October 1, 2011

saya na sangat..

by aiENFiEyQa
feeling 
1 just drop their words


salam.




saya na teringin na makan kek comel yang mak faidzi buat.




saya na..




nakk!!!!!



sedap kan.









huwaaa..





na makan banyak2.




na jugak!!!!






mungkin banyak macam ini pun ta cukup.

#mungkin.



na kek tu.




wasalam

p/s:
pic copypaste fb

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

kawan part 2

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam.

sini na share some pic yang sya suke

copyfb





wasalam.
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

secret admire part 2

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam.
oke hari ini na update cer about secret admire part 2. kalo korang sume perasaan kan kat older post tu ada cerita pasal secret admire gak tapi versi yang pertama. ingatkan cerita tu akan habis kat situ je.. tapi mak aik mamat tu boleh lagi terus menerus mengganggu diriku#hakktuih

mamat tu my classmate. cuba korang bayang kan 24hours dia asyik pandang saya. da la satu kelas pergi makmal bio.fizik.chemist.bilik bahasa.bilik tayang together2. seriusly rimas tau. mula2 sabar aje bila 'dia' da suke saya. pastu tahan lagi sabar bila 'dia' asyik buat2 pandang saya. and then tahan sabar.sabar lagi bila membew rapat dia mula kenen kat kitorang bersama#please.

last punye tahap sabar. gue cer probs ini kat ketua kelas yang ta berguna. korang tau apa ketua kelas gue buat????? dia kasi slow talk 'mamat' tu. #hambbik ko. kan da kata jangan kacau gue.
tapi..tapi.. 'mamat' tu still berani menggangu gugat gue. isyk.. geram !@#$%. der aku ta suke la.
dan..... atas jasa baik ketua kelas ta berguna. dia kasi warning. huhuhu #padan muke haktuih
huhuhu. harap2 'mamat' tu sedar la diri. harap dia jagan kacau lagi hidup saya.

for'mamat' no entry to my life.

hahaha.
aku da cakap kita membew kan. so buat apa na berani2 usha anak en.zol.
#padanmuke
membew buat cara membew.

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

selamat pergi dan pulang

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam

:D

na ucapkan selamat pergi dan pulang

kepada

maklong(mak sedara)

yang akan menunaikan haji

pada 11.10 hingga 28.11

semoga dapat mengerjakan haji dengan baik.

jagadiri#


wasalam





Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei