Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, June 20, 2010

nerd to-be??

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam,,
korang tau ark,, sklng tgh bz
but still 0n9 n tangan gatal nk update blog wat kali terakhir
kali terakhir la sangat,, huhuhuhu ayat kepoyoan jap

bz?? sbb ape ae?
ekceli tengah bz lipat bju, iron bju outing
packing barang2 maksure jgn ade yang tertinggal
yo la ade kan nak balek ostel
so kene kemasa barang
last2 minit der gue kemas bju
my mum da bebel but still tangan kat papan taip lappy
nk update gak blog
huhuhu,,anak yang degil

skola..
huhuhu da sem 2
so pas neyh ada trial pmr and then
pmr exm
huhuhu,, kus semngat
OMG,,

pas neyh da ta leh maen
kene kurang kn aktivit riadah ngan suriani n mimy
da kene kurang kn bercakap dlm kelaz
da kene blaja btol
da kene rajin solat 5 waktu jgn tetinggal solat
da kene rajin bangun malam tok solat sunat
kene kurang kn tdo

n then
kene fokus dlm kelaz
alia jgan ajak aq bercakap banyak aw my best friend
kene selalu berkepit ngan buku math,sc,bm,bi,ag,kh,sejh,geo
kene selalu wat past year question

pas neyh
tiap2 petang kat skola ada extra klaz
da ta leh ponteng
pastu mesti da tade masa nk makan tengah ary kat asrama
so kene puasa la,,

ain ,, jgn lpe ganti puasa
taon lepas
da nak dekat puasa
pas bulan ramadhan bulan syawal
yeah raya
n
yeah pekse
woooaaah..
so excited der gue nk pekse
huhuhu

pas neyh
jgn selalu wat cikgu sakit aty agy
nnti ta berkat
jgn wat mak ngan abah
kecik aty
nnti ta berkat pekse
jgn wat kawan rasa at
nnti kurang berkat
so

come to school
and be the nerd student again
ya again

kembali pakai tudung putih yang ada lencana
yang ada tag nama
NURAIN
huhu,, that my name k,,
pas tu kene pakai kain kaler biru laut,
ta mo banjir2 ea.. sgb ta banjir la der
sgb atas bukit..
pas ney kene paka bju kaler putih jenama
CANGGIH
walau pown kaler putih
nila pekat jadi kaler biru sikit
bwu la tomel huhuhu
jahat lorh
pas ney bwa beg berat
isi buku
jgn lupe fail
nk letak kertas
BARA
huhuhu
pas ney
kalo nak wat bara jgn tiru2
fuhhh,, azam bwu leh caya kew?? k we wit n see
pas neyh pakai kasut kaler putih
NORTH STAR
suda ta mo mahal2
gue ganas der
ta mo pakai stokin penet
gue kn da cakap sgb ta banjir
???
jgn wat k,,

skola
ostel
i came bebeh
huhu
student 3 kiv
bdk kamar 2
kamar ajk bebe
promote jap n.biro 3k aspurie
ceh gk bebe gue
pas ney pas balek skola kene pergi kat bilik guru
amik nespaper tok aspurie
yeah berbakti tok asrama

nerd to-be




pas ney sesape blogger
yang jumpe gue kat skola
kpd senior or my junior tetegur ea
jgn risau der gue ta makan orang
huhuhu,,


my pic...
sye budak nerd
kamo??
gue ta goyang brader
ta mo buli k


nnti rindu lak my readers so my pic
kalo rindu tgk la pic nyh k
nk study la der



nurain afiqah zolkefli

selamat datang ke skola
huhuhuhu,,,,,,

p/s : hey acap panjang gue ta sempat na wat kek batik tok lu la der
nanti la gue bikin ye.. ta mo touching k


p/s : fight 4 PMR,, 8A my target

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, June 18, 2010

aiENFiEyQa

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
salam satu malaysia,,
adik2,, abang2,,akak2,,pak cik2,, mak cik2,, sedara,,sedari,, kpd sesapa
sihat? da makan? b4 that da solat?
kalo lum gi solat dulu aw
bwu leh bce entri neyh


b4 balek ostel ney..
neyh je masa yang ada nak update blog,, pas neyh da ta de mase
kene study, study,
yeah
fight 4 PMR
gets 8A
amin,,

entri kali neyh sye akan bercerita
pasal diri sendiri ye la nk bukak skola so
sye rase nanti da ta sempat nk update blog
so sje je nk
market jap,, huhuhu

penulis blog




nama full: nurain afiqah binti zolkefli
umur :15 taon
tarikh lahir : 14 mei 1995
tempat lahir : hosp. tampin, n9
hobbies : on9, update blog, nyanyi,tdo
skola : skk smk ghafar baba
ske : vaniLLa, wedges, ring n sky juice

*ekceli sye malas nk tulis pepanjang






F.U.C.K

FIKIR UNTUK CAPAI KEJAYAAN

and

FIKIR UNTUK CINTA KITA






pic lame
location : dlm klaz kat blok kinabalu 2 rk3
model : sdn bhd




*nick name ariq tukar aiENFiEyQa
*nak dekat bukak skola but barang ta packing lagi
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

awak kita C.L.A.S.H??

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
salam ,, read this
sje je nk cerita pasal cHenta
copy paste kat http://blurb-i.blogspot.com
tetiba je nk copy
maybe ayat dia best ko
ta la..

maybe mood sye tgh touching ngan owg laen
sbb tu kowt
???

never mind
forget what i say just now

"awk sye jahat, sye selalu wat awk cam tunggul je, maybe kita ta serasi
mungkin jodoh ta de kowt, awk kita clash nk?"

ayat pompan brutal nk mintak clash ngan mamat skema

kejam ta??
jawab la

kejam ta??
korang rasa??



cHenta itu ta semestinya memiliki

its right babe,,


bile kite sayang orang tu , kite tunggu dye lame pon xpe , tapi bile dye tggu kite ?? dye marah2 , hati kate , ala adatlah menunggu dan di tunggu ...
bile kite sayang orang tu , kite tak tido pon takpe asalkan kite layan dye , tapi bile time kite perlukan dye , dye takde , hilang entah ke mane , hati kate , takpe dye busy kott...
bile kite sayang orang tu , kite gado ngan dye , kite diam je , tapi dye heboh 1dunie , ati kate xpe dye tnga tension tuu...
bile kite sayang orang tu , kite call dye , kite nak cakap dgn dye , tapii dye cam nak tanak jee layan kite , bile jadi cmtu , xpe , hati kate dah sayang kan , nak buad cmne...
bile kite sayang orang tu , kite becerite ngan dye , tapi kan , cerite ngan tunggul lagi best , tapi bile dye cerite dgn kite ? kite kne dnga sepatah2 , ingat n focus , kalau tak , nanti kite kne marah , aty kate xpe , cinte punye pasal kan ...
bile kite sayang orang tu , kite same2 lapar , tapi kite bagi semua roti kite kat dye , hati kate , ala jage lah hati dye , kesian dye bile kite sayang orang tu , kite sanggup bagi dye rest , tapi bile kite letih , dye suruh jugak kite layan dye , adil ke ? hati kate , ala bukan salu ponn ...
bile kite sayang orang tu , kite jadi mcm orang gile bile dnga dye sakit , tp bile kite sakit ? dye siap gelak ketawe raikan hari kesakitan kite , hati kate , takpe , takkan dye na berkepit dgn kite je kott bile kite sayang orang tu , kite pentingkan dye jee , tapi dye ? salu pentingkan kawan2 dr kite , hati kate , takpe dye mmg cmtu knelah trime ...
bile kite sayang orang tu , kite sayang na tinggalkan dye sendiri , tapi dye taktahu kite tngah berdepan ngan maut demi dye , walau kite sakit , dye kate ala sakit sikit ponn da gedik , hati kate , takpe demi dye kan , sume sanggup kite buad ...
bile kite sayang orang tu , kite tak sanggup kehilangan dye , tapi dye takpernah hargai kite , hati kate , tauw tak betape kite sayang dye ?
bile kite sayang orang tu , kite sanggup tinggalkan dye ngan org lain , tapi ade dye tauw pengorbanan yg kite dah buad ? hati kate takpe janji dye bahagie...
bile kite perlukan dye dalam suka duka , ade tak dye kat sisi kite ? ade tak dye paham kite ? ade tak dye cube tafsir sume bende yg kite buad untuk dye ? tak !! hati kate takpe , yg penting dye tauw kite sayangkan dye walau dye tak pernah hargai . kite nak dye tahu betape kite cintekan dye , tapi dye tak pernah nak ambil tahu , diri kite kate takpe , yg penting cukup lah walau hanye dapat tatap muke dye walau sekejap



korang rasa

antara

pompan minak clash ngan laki

atau

laki mintak clash ngan pompan

yang mne paling kejam??

your answer??
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, June 13, 2010

save palestin ,, israel gi mampus !!!

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

salam ,, kepada readers
hari neyh cuti tadi bru lepas buat kek batik
percubaan kedua

mak said : boleh ar tahan
mirul said : okey ,, sedap
kakak said : sedap nak agy

huhuhu percubaan pertama rase nye
pahit sikit
ekceli pahit banyak

,,,,

okey



kita



berbalik




pada





tajuk






kat atas ,,

first tyme wat tajuk kearah ke mencarutan

save palestin

,,


hey u israel

gi mampus

i said gi mampus

sebok je nk kaco negara oran laen
bluewkk,,,,

tadi aq gi ar jenguk blog
mmm ,, ape tah name blog tuh ,,
ha ,, ingat mofasad
tu ar name blog tu n then tajuk entri dia
pasal israel aq tertanya2 kenapa israel nak bagi negara orang laen huru hara??
kenapa??

aq pown ta tau,,

"awak sye tau negara awk banya back upp,, pastu senjata canggih pulak tu
ta yah ar awak nak bangga sangat,, ta yah ar nak jaga tep kain orang
jaga tepi kain sendiri suda,,"
kalo la aq dapat cakap kat presiden negara tuh,,
agak2 aq balik malaysia
hidup2 atau pown dah
kene bungkus ngan kain kapan
???

ape2 pown kita sebagai manusia jangan la
mempunyai hasad dengki antara satu sama laen



i said : save palestin boikot israel


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, June 9, 2010

LOvE famiLy LOvE FRiENd LOvE yOU

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
assalamualaikum dan salam satu malaysia
ayat skema
rindu nya nk tulis balik kat blog neyh...
yela dh lame,, berabad,, berkurun lama,,
sye ta tulis n kongs2i cer kat blog neyh..
bz dowh.. nk pekse
so adap buku je
sumpah ayat poyoz
totally sklang sye da free ta bermakna free sampai bila2
setakat cuti dua minggu.. mmm hmpeh student pmr
mesti r ade extra klaz..
huhuhu..
so far sye baru baek dari demam
nape r tyme cuti bwu demam???
ta besh..
owg cuti nk enjoy
neyh ta kene berselubung bawah selimut...
first tyme kat umah tdo pakai selimut..
first tyme konon
ta besh langsung duk umah
makan,, tdo.. makan,, tdo..
kalo kat ostel
makan.. tdo..lari2 kat padang.. maen bola tampar.. gi public phone tepon2 someone
sekalang
amik ko cuti..
duk ummah..
mati kutu..
x tau nk wat pe??
bingung??
nak maen bola tampar
gelanggang ade tapi bola lak x de??
huhuhu..
kelakar
camne nk wat
x kan nk membesarkan badan je..
nak kumpul lemak lak??
no way man
susah payah lari2 kat padang ostel
tetiba balk umah berat badan naik pulak
oh no..
how abaout xm??
cam ne lak??
huhuhu..
mock upp 1
i gets
2a 1b 4c 1d
sume abdjad ade??
so agak nye camne ngan mock upp 2??
camne agak nyer
neyh latest nye result tok mock upp 2

  • bm p2 = dpt 55
  • bm p1 = ?
  • bi p1 = 25/40
  • bi 2 =?
  • math p1 = 30/40
  • math p2 = ?
  • science = 71 b
  • agama = ?
  • sejarah = 58
  • kh = ?
  • geo = 73

huhuhu
tyme pekse first sye dpt D dlm math sklng mmmm.... entah r..
kita wait n see
geo turun seh dulu 78 agy cikit je nk A tapi sklng ....
x tau nk cakap ape??
kita stop dulu pasal xm..
pale nk pusing
kalo sebut pasal xm..
kita continue pasal
tajuk entri kat atas

LOvE FamiLy LOvE FrieND LOve yOU
kalo korang kn spe yang lebih
penting
family?
kekawan?
balak?
spe??

family
: family neyh penting ,, amat2 penting tok sye sye sayang mak,, abah,, along,, mirul,,kamal,,kakak n korang tapi an kalo spe da x de ibu ,, pas2 bapa dia kawin pompan laen ,, n then life korang kene queen control ngan mak tiri korang ,, mesti korang ghase family tu x penting wat korang n ,, korang akan ghase kekawan n balak lebih penting dr family..
bto ark?? mesti btol kn.. btol btol btol btol upin ngan ipin ckp

kekawan
: bg aq ,, kekawan important gak ,, tambah2 agy kalo manusia cam aq ,, duk ostel
kalo ar korang duk ostel n then korang wat cam kere sumbang ,, mak ai,, memang x de spe nk kwan ngan bdk sombong ,, kat ostel aq cam2 geng ade ,, tok membuktikan frend till death or fwen 4 ebe.. nama2 geng : tlc (the love comuniti) ta tw eje btol or ta
gpv (geng paling vouge) twg (the witchie girls) geng neyh un aq confius cam ne nk eje neyh sume geng kat ostel walau un banyak geng tapi ostel tetap bersatu ayat nk sastera yeah 1 malaysia 1 aspurie huhuhu ,, sye sayang kawan saye ketat2 satu agy lpe nk tulis ,, hargailah kawan jgn tyme sedih je korang cari kawan tapi tyme happy cari balak.. oh no jgn wat kawan korang cam tu ,, sye nk bestfriend sye balik,, sye nk gak

balak
: balak?? penting ta?? ape jawapan korang?? ya atau tidak?? ape ,, sume kate
50-50 ,, same r cam aq ,, memang ar hawa diciptakan tok adam ,, hawa diciptakan dpd tulang rusuk kiri adam ,, tapi npe?? npe kn?? adam ske sangat mempermainkan hawa?? sedangkan hawa tu satu kaum yang lemah ,, so kaum adam fikir2 kn ea.. sye sayang kamo sangat2

kesimpulan nya
spe yang penting??
spe??
k bagi sye
diri sye
yang paling penting
ye ar,, kalo diri sendiri ta penting camne kita nak sayang kan seseorang
macam ne??
so kita kene sayang kn diri sendiri bwu ar leh sayang kn owg laen
ingat tu


who is important
person in my life
  1. my self nurainafiqahzolkefli
  2. parents abah ,, mak
  3. sibs along ,, mirul ,, kamal ,, kakak
  4. sahabat hanani hamdan
  5. ilysdm
  6. twgsnabs,,aman,,fateen,,mc,,ariq..aliahhanis,,
  7. kekawan khatown,,gampang,,penyek,,oweng,,kechieq,,pinky,,gaza,,sportlight,,model,,aisyah
  8. clazmates
  9. cikgu2
so kpd korang2 sume fikir ar spe yang paling penting wat korang n yang patut ko sayang
fikir2fikirkan la n selamt beramal





Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei