Ampersands & angle brackets need to be encoded.

LANGSI SOCIETY

SALAM.
INI CHENTA HATI SAYA


salam.
hye korang.
hari ini sye na cer sikit pasal
"LANGSI SOCIETY"
punye membew

ngee.ekceli rindu sesangat kat diaorang sume.
cuti neyh kita orang ta de un ronger sama2.
ta de masa sume bz.
jumpe tyme amik result je
tu un sekejap.
ta dapat na borak lama2
miss them.
oke.
nak start dari aman.
minah yang paling sye miss sangat.
membew rapat.
segala tempat mencurahkan probls. tempat tok terharu. tempat tok blajar ngaji.tempat tok tanye cam ne nak wat math. tempat na rindu2. tempat na gelak sampai guling2 kat kamar 4. tempat mencarut sesama.tempat mengutuk membew laen. ngee. kalo minah neyh ta de. mati kutu der.
pic ney sye edit sendiri.khas tok aman



next.
sue. membew tempat aq jadi matured. ermm.. cam ne na xplain ha??.
cam neyh.. sue neyh membew yang selalu bg pendapat yang menusuk ke kalbu. dia yang menyedarkan sye tentang semua perkara. perkara di sekeliling perlu dihargai.. minah neyh jugak pendorong.idola.inspirasi.dan juru latih yang sentiasa berada disisi sye untuk sye menjadi kurus. ngee. dari sye tembam sampai la jadi ta tembam sangat. dia atlet skola. n budak tarian. thanks sue.
pic tyme fom2



alia.minah ney sye da pernah buat entri pasal dia.
dari fom1 until fom 3sye stu kelas ngan dia. ada jodoh kowt. ngee.
rapat tyme fom3. klaz mate.duk sebelah2. minah neyh memang ske tdo dlam kelaz. dia dikenali sbg ratu tdo. agaga. cikgu bi yang letak nama tu. yela minah neyh memanjang je tdo. pengaruh dia memang kuat sampai kan sye un sme tertido dalam kelas. minah n eyh pandai bi. ngee. n sye memang ske tanye dia math. biasala sye an ta berapa tangkap sangan dengan apa yg cikgu ajar... minah neyh un otai gak. sampai kn satu skola kenal dia.
pic tyme riadah last day kat ostel.


mekah.membew aq paling sporting.ngee. paling bersinar.dia ske simpan probs sesorang. dia bestfriend ngan anis. walau un banyak kali gado tapi still bersama. dia mamy dorm yang paling sporting. walau un pres ta kasi merempat. tapi disebabkan dia.kami budak yang ta ske tdo kat kamar sendiri telah bersubahat bersama2.ngee. thanks. dia mementingkan kebersihan diri.kamar. minah neyh student yang palin ske menghabiskan elektik asrama. everyday mua dia wajib ada kat iron room n mesin basuh. apa2 pun dia tetep membew ku.
pic tyme meka gi kelantan. xtvt pes pmr



aten. budak baru. tahun ney baru masuk. tinggi kowt. kekadang sye panggil dia model. n lagu satu nama best dia. nyamuk. ngee.. da la tinggi.kurus.lawa.suara sedap. ngee. dia tahu sikit2 cakap mandrin.. suara dia low note. sedap nyanyi lagu cina.. dia un pandai gak.. dia ske lukis gambar orang.. ala2 animax..cantek. bila dia ngan kitaorang dia jadi islamic sikit tu yang sye ske. dulu stay johor. tahun ney balek kampung halaman.. melaka.. dia ske nyanyi tok sye lagu cina.. kadang ajar sye perkataan cina..nyamuk kalo jumpe donut.bergegar ostel..thanks aten ajar banyak benda kat sye..
pic ney tyme malam dinner kat ostel.



oke.sambung agy..
aiini. dia ney skola rendah kat skola cina.. so kalo spe amoi2 apek2 yang na speaking mandrin ngan minah neyh silakn..dia ske sangat beri nasihat yang berguna.. dia neyh an tahu je bila sye da probs or something yang wat sye kecik aty.. nanti bila dia tahu..dia akn korek rahsia.. atau lebih tepat agg.. syeyang ske meluahan kat dia.. dia akan menjadi pendengar yang seria dan dia juga yang akan memberi nasihat or petua2 yang berguna untuk masa depan sye. ngee. mak dia and mak sye satu skola.. bestfriend gitu la.. mak dia guru p.k mak sye ka unselor. dia memang giler korea.. agaga.. sme with me. dia sme ngan mekah ske simpan probs sesorang .. tapi ta pe. sye ta akan paksa dia cer dia nye pribadi. thanks jadi kawan sy
e



yaya. sye ske panggil dia abon. dia hapy go lucky. ske korea gak. dia minat kimbum n sye punye top.. ta pe.. amik la..da ta minat korea(ayat..ngee) yaya ney ajk makanan aspuri.. dia an pandai urat orang. sye la salah sorang nye.. jatuh tangga. terseliuh.lebam kene hit ngan bola. sume yaya akan tolong jadi penyelamat(ayat cam bagos)ngee. btol la yaya ney me
mang penyelamat sye.. cuba korang bawangkan. kaki sakit jalan cam terhenjut2 ada aty na cakap ngan cikguna minta balek ta pasal kene sembur plus ceramah yang berguna.. yela sakit kaki sbb maen hoki tanpa pengawasan guru.. padan muka sape suru training ta de guru kan da kene(dush dush).. yaya la penyelamat. thanks sbb urut an sye. thanks coz sudi share cerita korea kat sye.. n thanks sudi jadi kawn sye




naba. nurul atiqah binti anas. ngee. membew dari skola rendah until sekarang.. lme gak kita orang bersama(ecehhh..) start fom2 akhir tahun minah neyh rapat ngan naz sampai sekarang.. diaorang kira bestfriend.. ta kira dimana sepanjang masa bersama.. ngee. sye ske suara dia.. tyme fom 2 dia ar yang memperkenalkan lagu dari band indon pada sye.. thanks naba. n thanks jadi kawan sye.
pic neyh tyme dinner kat ostel



adni. minah ney kecik je. muka dia comel la gak. sye ske rambut dia.. minah neyh agak pendiam. dia rapat ngan akak fom 4(tahun dpn fom5) dia ada akak kat ostel. kak fyda(ngee... promote).. erm.. adni thanks sudi jadi kawan sye.



anis.cantek.. sye ske muka dia. comel kowt. minah neyh da berpunye..taken by abg bulan. anis bestfriend ngan mekah. kemana sje pasti berdua. agaga. minah ney dia ta ske math.. dia syg sangan ngan cikgu geo dia.. cikgu hidzhir(btol ark eje) ngee.
der thanks sudi jadi kawan sye




nabihah .budak pandai. ngee. minah neyh pandai giler. bm.bi.math.sc.agama.sejarah.geo.kh sume dia pandai.. ngee.. minat animx. ske giler bace komik. ngee. tegas r gak. dia neyh lawa ar gak(kembang da.) thanks sudi jadi membew sye.



naz. donat. ngee. membew yang paling laser. minah neyh boleh ar di"cop" pandai.. ala dia neyh sme dengan je nagan nabihah.. dia memang cukup anti ngan artis korea.. dia kata artis korea ta cebuk bila da selesai buang hajat(ada ke patut) walau un laser mulut dia.. kalo ta de dia senyap r kita orang ye la ta de orang na cari gado.. donut selalu gado ngan nyamuk.. pantang jumpe wajib gado. ngee. naz thanks jadi membew sye.



ngee.
kat ats tu membew sye.
jap ada lagi sorang



nge..
sye ar..
aienfieyqa ingat. ain.fyqa.bedah.bedyy.deklang. orang yang sme


wasalam.


Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei