Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, April 28, 2014

penang here i come

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam rindu


semester three

jyeeaaah, 2 months at penang specialist hospital

pray for me, and for my batch

and hope i can perform case study very well 

ameen





ya, allah permudahkanlah urusan ku dan kawan kawan ku disini, dan sentiasa mendapat keredhaan daripadaMU, ameen
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Thursday, April 24, 2014

OSCE - GAGAL

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG

SALAM SAYANG

hye awak semua, sihat?

my OSCE, failed - gagal 
macam nie, got five station, and i am failed at one station - ORONASO SUCTION

madam smitha say - overconfident
mum say - cuba rasa gagal sekali, kalau asyik rasa lulus dengan cemerlang je, macam tak sedap pulak, redha, kita nie ada naik turun jugak, like your IMAN - right?

at the first, sumpah macam tak boleh nak terima, sebab pertama kali gagal
but, lama lama bila lepas telefon mak sayang, and sentap sikit dengan kata kata mak sayang, terus muhasabah diri.









senyum tak perlu kata apa apa, jadikan kegagalan tu sebagai pemangkin semangat, dan terus  padang ke hadapan - 

#prayforCASEstudy - insha allah, ameen
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, February 22, 2014

busy !

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang 


salam maulidur rasul 



hye, 
kita masuk nasheed, just persembahan
wakil group50 from DIN
berlatih roughly dua minggu, 
but last minute #inchefauzi datang jadi hero - teach us how to sing properly

hye,
tahun satu semester tiga
one word - sibuk !
i am vice editor for #teambuletin
which first edition for buletin in KPJ
we are pioneer - i am proud
so we did not had reference to do theBULETIN
so disaster - actually
but, i got #teambuletin that very nice and certain give good cooperation to us
and i hope we can produce theBULETIN, sucessfully - insha allah

hye,
exam for subject CHN, around corner
so, i hope i can do well in formative and summartive exam
and i hope we can do it -
pray for me, boleh?
and also for my group - group 50

thanks,



Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, January 29, 2014

kelabu

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

since mula menjadi matang

hati mula rasa manis macam gula gula
hati rasa pahit like paracetemol
hati rasa macam nak meletop like belon 
hati rasa macam nak jadi kelabu
hati rasa masam macam nenas
hati rasa hampir kosong

since mula menjadi matang

sekarang dah pandai emo lebih plus plus
sekarang dah pandai mengukit bila orang lain tak bayar hutang
sekarang dah pandai nak mencarut macam orang lain
sekarang dah pandai nak usha brader brader hemsem
sekarang dah pandai jadi stalker hot stuff
sekarang dah pandai dengar lagu cinta mix jiwang bagai
sekarang dah pandai nak persoal kenapa diaorang boleh buat benda yang salah
sekarang dah pandai nak itu nak ini demand sangat
sekarang dah pandai nak mula pilih kawan
sekarang dah pandai nak jadi macam orang lain 

since mula menjadi matang

honestly perangai dah tak ayu
perangai dah tak sesopan dulu
perangai dah mula jadi kelabu
perangai dah mula nak ikut orang lain
perangai dah mula pandai give up
perangai dah mula cepat bosan bila dengar orang ceramah
perangai dah mula tukar lagu nasyid kepada lagu lain
perangai dah mula solat lambat lambat
perangai dah mula tak endahkan apa mak suruh
perangai dah mula lain

since mula menjadi matang

'ehh, nurain awak dah lain'

takut sangat kalau nurain ini jadi nurain yang lain, tolong guide kita - serius

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, January 27, 2014

dua ribu empat belas

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang


salam dua ribu empat belas





i want to wish 'happy new year'
i hope this year is better than before this,

insha allah, ameen -
Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei