Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, November 13, 2013

yesterday

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam sayang

nak jumpa? 
stuck kepala otak, perah otak nak fikir apa yang patut dibalas.
jumpa jelaa, bukan selalu, make a first meeting to a last date - kejam kan?
boleh? nanti aku pick up kau depan rumah.
what? ada aku cakap boleh? scroll text - oke, ada.
slow talk dengan boss dan suruh boss bagi tahu big boss - we are just friend, serius talk.
pergi jelaa jumpa, mungkin dah lama tak jumpa banyak benda nak borak - boss bagi green light
nak pakai baju apa? nak jumpa kat mana? oke pukul berapa nak ambil? - saru

nak jumpa?
hye sihat? -  random question
so, kita nak pergi mana? - i dont have any idea
then i saw necktie, name tag, and new care - am i right?
serius aku tak berapa confident tengok kau drive, boleh ke? - wehh, tengok orang lahh.
how your study? -
then dengar cerita budak sekolah - kekadang aku dah give up nak sambung, sebenarnya.
bersungguh jugak dengar cerita dia, macam macam - 
suddenly, senyap -
then, gelak sama -
aku sengan FULLSTOP

nak jumpa?
so, cerita pasal kau pulak, tak sabar nak dengar, mesti banyak cerita kan - kan
tak tahu nak start dari mana - serius
dan aku start buka hikayat diri sendiri
macam lama je aku cerita, -
aku cerita dia tekun dengar -
aku senyap - 
gotcha, usha aku senyap senyap -
dah, pandang depan drive elok elok banyak kereta nie - 

nak jumpa?
sebenarnya first time keluar macam ini -
first time drive, sebelah aku perempuan selain mak aku -
aku gelak - samalah kita 
borak borak then decide lepak supermarket -
jalan jalan tengok barang, tengok orang -
beli lah, kan kereta baru - nganjing
tolong pilihkan boleh - aku senyum

nak jumpa?
nanti kita makan then balik - sukati
aku makan aku bayar, no belanja belanja - taksuka
makan sampai habis -
borak borak dan buka hikayat dulu dulu - loading then sengih, malu.
pakai pakai tangan kanan - tak perasaan

nak jumpa?
bila lagi kau cuti? - 
ntah, mungkin raya tahun depan - mungkin, kita tak tahu.
macam lama sangat je - 
nanti kalau nak balik sini, cakap - oraite
ala, kau study kan -
ala, kau cakap jelahh -
insha allah, kalau aku rasa nak menyusahkan kau aku call -
aku harap kau menyusahkan aku - deep
aku serius - aku sengih

nak jumpa?
thanks teman aku lepak -
thanks sudi jadi supir aku -
careful, drive elok elok kereta banyak -


thanks for a nice day


wasalam

121113

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, November 10, 2013

semester one - complete

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang 

salam rindu 

















thanks jemput akakmu - 
complete sudah posting untuk sem 1 selama 2 bulan 2 minggu di puteri specialist hospital (PSH) now, sem break untuk SATU MINGGU je, so anybody yang nak ajak keluar please text me first oke. after sem break, naik sem 2 and 1 month di nilai for theory then 1 month di PSH balik for clinical - 

please pray for my result in sem 1 - smile

wasalam

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, November 2, 2013

i am plain

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang 

salam sayang 




hye you - saya sihat



kbai - 


Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei