Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, January 27, 2012

snap one.

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words
dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam


captionone. mr boots, ada sepasang tapi lagi satu da hilang.


captiontwo. G.P pnye formula.


captionthree. love note add math. act baru na start buat note.


captionfour. chapter one add math.


captionfive. study2 jugak. update2 jugak. :P


captionsix. tweet time ta dapat buat soalan add math



captionseven. akhirnya.. terbuat jugak kerja add math.


YA ALLAH,permudahkan segala pembelajaranku
YA ALLAH, berkatkan ilmu yang aku pelajari
belajar kerana ALLAH TAALA. amin

wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Thursday, January 26, 2012

kemera besar gedabak.

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

tulis dalam bahasa isi tersirat.


snap one.
siap2 na pergi skola.act kat kampung. sambil buat kerja sekolah jadi part time librarian


snap two.
budak besar pergi belajar. budak kecik siap2 na pergi mandi kat jeram. jelouse!!



lepas nie banyak snap2 yang cun melecun saya tempek kat sini oke. (bajet macam banyak masa je.nyampah)
:P
benda 'itu' mak yang beli. hee :P ta sangka dapat benda 'itu' alhamdullilah. suka. (tapi 'itu' mak punya)
lepas nie na mp4 pulak.boleh? please say yes.

senyum sampai ke telinga

wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, January 20, 2012

homesick

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hye u :P
sihat? alhamdullilah. oke na dekat sebulan im FIVER. semuanya sangat menyeksakan dan sangat penat. kadangkala rasa ta larat na buat sume benda.

one word. PENAT!

sekarang da mula peluk bantal jam 2 3 pagi paling awal jam 1 pagi baru tdo. bilik gerakan tu da jadi macam kamar kedua rasanya. lebih banyak menghabiskan masa memerapkan diri dalam bilik gerakan daripada kamar sendiri. tahun nie saya stay kamar 2 da empat tahun berturut2 kamar tu, na buat macam mana terima je. badi maybe :P satu kamar dengan farah aqilah. ta dapat satu kamar dengan aten dan aman huh! sedih. bayangkan macam mane na hidup ta de mereka berdua. sedih!

giler kau!! kena uruskan semuanya BYMYSELF. abaikan

kelas?? 5sc3.
almost student dalam kelas tu semua BOYS!! 7 je bidadari yang laen laki2. fuh!!! toleh kanan.kiri.depan.belakang all BOYS! menyampah sometimes BUT best. gediks nye!! bukan apa, kalau semua laki2 baru ada semangat na buat kerja sekolah yaa ta de girls na ajak borak n gossip so hadap buku je laa. semua cikgu yang mengajar kelas tu agak saya ta berapa na kenal yola almaklum dari sc2 melompat terjunam masuk sc3 so kena reformat balik guru yang mengajar saya la gamaknya. oke. cikgu add math paling SCARY!! TAU. masuk je cikgu add math mata kena segar and terus masuk mode tolong-faham-apa-itu-addmath. dan paling ketara sekali staright bertukar jadi student sila-siapkan-kerja-addmath. hari2 buat hw add math. sukanya!!! kelas kimia satu kumpulan dengan budak2 yang senget, sume laki2 saya only the one girl. ha ha and haa. tahap kesabaran memang sampai tahap Alevel.huh!! tapi best sume eksperiment diaorang buat i just kena amek data and record. gediks :P

kadangkala BOYS nie berguna jugak. diakan imam saya.

na tau saya homesick (baru na masuk isi untuk tajuk di atas).
rindu ma abah. sibs. along kat indon pun boleh saya terrindu. homesick yang melampau. mengada-ngada :P sampaikan kawan cakap something yang aneh pun boleh buat saya touching. hee :P sorry my dear friendss. sampai terdemam2 and sampai kasi signature free kat budak2 orentasi. :P sampaikan tepon kamalhebat pun boleh nangis. haha bayangkan betapa teruknye homesick nie. ta suka.

tet______tet

hope lepas nie ta mau homesick lagi. please :P


wasalam



p/s : ramai senior keluar asrama. :(






Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, January 9, 2012

demam rindu emak

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hye u.
saya mc dua hari.
doakan saya cepat sembuh amin.

sebab 'benda' ini saya ta dapat na masuk kelas biology dan sejarah buat kali pertama. mungkin satu dugaan. sabar ~winkk. :P

thanks kawan jaga saya. terharrrrruuunyeee.

wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, January 2, 2012

FIVERS right now

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hye u. im FIVERS right now :P

kat belakang tu inche hamsem saya :P

da na balik asrama dan na jadi FIVERS.
one word only : SCARY!!!

*sigh*

boleh jadi best student ta nanti?
iallah, pray for allah.

hee. saya na 9A+ untuk SPM nanti boleh?
iallah, pray for allah.

doa yang baik baik untuk saya boleh?
thanks

wasalam


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, January 1, 2012

tiada motif

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam


hello, :P

hello korang. maaf saya ta sambut tahun baru. tapi na wish jugak la HAPPY NEW YEAR. oke lets start, sebenarnya tade isi penting pun dalam entri ini. bajet na tulis ayat sarkastik TAPI tade mood la jadi otak ta dapat na keluarkan kata kata yang bombastik. cuba korang usha entri sebelum ini. ANEH kan?? huh! biasalah, masa itu saya tulis dalam keadaan separa sedar hee. konon na tulis azam baru tapi terpesong jauh sangat. ;)

maybe dekat old post nanti akan berkurang kuantiti entri untuk tahun 2012. sebab tahun 2012 sangat sibuk dan scary. sebenarnya sangat takut na labelkan diri sebagai FIVERS !! sebab nanti kena hadap add math. bio. fizik. kimia. sejarah. math modern. bm. bi. agama. tapi iallah saya akan cuba yang terbaik.

ha.. na habaq mai sikit. fesbok saya da invisble kejap. tapi kalau ada cuti panjang saya akan on balik. agak berat jugak laa masa na invisble fb tu tapi demi kebaikan diri buat jugakk. na cari saya usha la twitter oke. jangan risau saya ta private kan blog nie. agak agak kalau saya sedih. ada berita gembira. gaduh dengan kawan baik. cikgu marah saya. mak dan abah ta datang jenguk. saya touching dengan mereka mereka iallah saya update hee. ta boleh blah kalau simpan probs sorang2 boleh jadi giler tau.


tet_________tet

perasaan ta, saya tulis macam bahasa baku.
practice untuk karangan berpandu.

wasalam.

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei