Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, February 17, 2012

alhamdullilah

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah

salam


hye :) na share something. na bagitahu something.


13.02.12 sgb hantar 2 kumpulan hoki laki2 dan perempuan
dan macam biasa, saya adalah salah seorang first eleven :P
dan dan
kumpulan perempuan JOHAN mss peringkat kawasan
hee... alhamdullilah. suka cium PINGAT EMAS.
tapi tetap na say congrats pada kump laki2 yang ta dapat masuk semi final.

"tak pe try lagi next year oke"

say alhamdullilah and thank you COACH AZIZAN (yang ta dapat hadir tyme kitaorang lawan)

say congrats to budak2 yang terpilih masuk peringkat negeri. i wish gudluck.
:suriani
:nazzatul athirah
:mimy syafika
:noor liana
:alif nazmi
:syahir



wasalam
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

hati

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hati detik lubb labb. hati resah gelisah. hati senang yang tidak tenteram. hati berpura gembira. hati separa baik dan buruk. hati hati hati. ingat iman seseorang boleh bertambah dan berkurang. ingat!!

hati kadang kala busuk. maaf !

maaf menjadi pencetus perpecahan untuk kali ini. beribu kemaafan. mungkin tahap kematangan yang diharapkan belum mencapai tahap yang optimum. maka, harap faham bahawa konteks semua manusia dapat diterapkan dan sekali lagi sila pimpin manusia yang EGO-manic. tolong !

kadang kala rindu untuk bersama. rindu untuk bertiga. rindu untuk lawak yang kadang kala tidak menjadi tapi untuk menyedapkan rasa ketawa dalam terpaksa terjadi untuk mengharmonikan suasana. rindu untuk berjalan selari bersama mengikut ketinggian. harap seperti dulu. harap !

hati kadang menyusahkan. maaf !

semua yang perlu dibuat tergendala begitu sahaja. fed up! gara-gara hati yang tet___tet. pada mulanya semangat segala bagai TAPI kerana mengikut hasutan syaitan durjana semuanya rosak. konklusinya syaitan durjana sentiasa ada disekeliling kita. ta suka! ya allah jauhkan hamba mu daripada segala bagai perkara negatif. amin.

hati kadang kala aneh.

kadang kala bila semuanya luar daripada kawalan hati aku akan gembira. kerana tiba tiba kita bertiga tanpa sedari. manis. harap waktu manis tu masa dapat dihentikan tapi itu satu perkara yang mustahil. betulkan.

perasan bila kamu dan kamu datang dengan merendahkan ego untuk pujuk dalam cara yang halus. terima kasih penghargaan dikalung untuk anda dan anda semua. manis sangat.

iman kadang kala bertambah dan bekurang.



wasalam.





Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, February 5, 2012

maulidur rasul

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

tahun ke tahun umur semakin meningkat. jarum dijam semakin laju berpusing megelilingi satu pusingan jam. matahari silih berganti dengan bulan bekerja keras untuk cuba mengejer masa yang semakin lama semakin laju ta ingat dunia. manusia semakin meningkat kuantiti kerana ramai uda dan dara yang semakin galak melangsungkan walimatul urus maka purata menghasilkan embreyo semakin giat. maka dengan itu ramai umat nabi muhammad TAPI adakah anak-anak itu didik dengan syllbus penghayatan islam dengan sebenar atau sekadar ' i islam ta percaya tengok ic i' itu satu pertanyaan untuk kalian.

saya hamba allah yang masih mencari jalan yang betul untuk straight menuju tuhan TAPI terlampau banyak dugaan cabaran yang sangat menguji iman dan iman didada semakin menipis. YA ALLAH bagaimana ini? iman semakin menipis? maaf.

cinta duniawi telah semakin saya tinggalkan dan mencuba untuk mengapai dan memahami apa itu islam TAPI apabila saya baru berjalan selangkah dua, dugaan datang menimpa dan maaf saya ta mampu utuk bertahan dan saya kembali balik pada persimpangan jalan. maaf

saya dah kata saya hamba yang lemah, tolong pimpin saya, tolong ajar saya TAPI sila tingkatkan kesabaraan diri anda semua kerana saya sangat sangat egoMANIC dan slow-moo. huh!! jangan pandang saya dengan pandangan yang sinis. ego? maaf. sila pimpin saya dengan penuh kesabaran.






TAPI alhamdullilah saya hanya mampu berzikir berzikir dan berzikir. saya harap di akhirat kelak saya mendapat syafaat daripada nabi muhammad di padang masyar kelak. amin


wasalam


Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei