Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, February 5, 2012

maulidur rasul

by aiENFiEyQa
feeling 

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

tahun ke tahun umur semakin meningkat. jarum dijam semakin laju berpusing megelilingi satu pusingan jam. matahari silih berganti dengan bulan bekerja keras untuk cuba mengejer masa yang semakin lama semakin laju ta ingat dunia. manusia semakin meningkat kuantiti kerana ramai uda dan dara yang semakin galak melangsungkan walimatul urus maka purata menghasilkan embreyo semakin giat. maka dengan itu ramai umat nabi muhammad TAPI adakah anak-anak itu didik dengan syllbus penghayatan islam dengan sebenar atau sekadar ' i islam ta percaya tengok ic i' itu satu pertanyaan untuk kalian.

saya hamba allah yang masih mencari jalan yang betul untuk straight menuju tuhan TAPI terlampau banyak dugaan cabaran yang sangat menguji iman dan iman didada semakin menipis. YA ALLAH bagaimana ini? iman semakin menipis? maaf.

cinta duniawi telah semakin saya tinggalkan dan mencuba untuk mengapai dan memahami apa itu islam TAPI apabila saya baru berjalan selangkah dua, dugaan datang menimpa dan maaf saya ta mampu utuk bertahan dan saya kembali balik pada persimpangan jalan. maaf

saya dah kata saya hamba yang lemah, tolong pimpin saya, tolong ajar saya TAPI sila tingkatkan kesabaraan diri anda semua kerana saya sangat sangat egoMANIC dan slow-moo. huh!! jangan pandang saya dengan pandangan yang sinis. ego? maaf. sila pimpin saya dengan penuh kesabaran.


TAPI alhamdullilah saya hanya mampu berzikir berzikir dan berzikir. saya harap di akhirat kelak saya mendapat syafaat daripada nabi muhammad di padang masyar kelak. amin


wasalam


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei