Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, August 15, 2016

REZEKI SAYA

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words


Ruang menunggu tingkat enam.

"Ehh, Nurain awak buat apa dekat sini?"

"Saya datang nak amek offer letter dan nego salary"

"Awak kerja sini, ingatkan awak dekat Damansara"

"Ehh, takdelah"

"Nak pulak awak kerja sini kan"

-Senyum-

"Dah rezeki saya"



So far, everything going smooth. Tapi still takut takut sebab sorang sorang. Perasaan nebes dan takut itu ada lagi. Apapun, still bangga sebab ada jugak yang ingat nama Nurain, kau hado. 

YOUR BEAUTIFUL PERSON
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, August 5, 2016

MISS YOU

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words

Mimpi maksu, ehh salah, arwah maksu. I miss her so damm much. Al-Fatihah

I dont have any idea, what hints she want to give. Tapi maksu nampak cantik, sumpah tak tipu, sebab orang pandang maksud atas bawah atas bawah, end up with heavy crying.

Miss you, Al- Fatihah

SINCERLY
YOUR BEAUTIFUL ANAK BUAH
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Tuesday, August 2, 2016

NO MORE DRAMA KOREA

by aiENFiEyQa
feeling 
0 just drop their words



Just now, i got phone call from hosp which i had iv last week.

"Nurain, saya nak buat offer letter, bila awak boleh masuk kerja?"

"HAAH? Ermm, jap, lepas saya dapat rumah sewa" (Still confuse)

"1 september, isnt okay?"

"Okay je"

"Okay, terima kasih"


Okay, jap. Still confuse. Jadi, kiranya dah dapat kerja lah nie? Hahahaha, walaupun rasa macam, ntah lahhh, tak tau nak cakap macam mana.

By the way, alhamdulillah. No more marathon drama korea.


Ampersands & angle brackets need to be encoded.
 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei