Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, January 20, 2012

homesick

by aiENFiEyQa
feeling 

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hye u :P
sihat? alhamdullilah. oke na dekat sebulan im FIVER. semuanya sangat menyeksakan dan sangat penat. kadangkala rasa ta larat na buat sume benda.

one word. PENAT!

sekarang da mula peluk bantal jam 2 3 pagi paling awal jam 1 pagi baru tdo. bilik gerakan tu da jadi macam kamar kedua rasanya. lebih banyak menghabiskan masa memerapkan diri dalam bilik gerakan daripada kamar sendiri. tahun nie saya stay kamar 2 da empat tahun berturut2 kamar tu, na buat macam mana terima je. badi maybe :P satu kamar dengan farah aqilah. ta dapat satu kamar dengan aten dan aman huh! sedih. bayangkan macam mane na hidup ta de mereka berdua. sedih!

giler kau!! kena uruskan semuanya BYMYSELF. abaikan

kelas?? 5sc3.
almost student dalam kelas tu semua BOYS!! 7 je bidadari yang laen laki2. fuh!!! toleh kanan.kiri.depan.belakang all BOYS! menyampah sometimes BUT best. gediks nye!! bukan apa, kalau semua laki2 baru ada semangat na buat kerja sekolah yaa ta de girls na ajak borak n gossip so hadap buku je laa. semua cikgu yang mengajar kelas tu agak saya ta berapa na kenal yola almaklum dari sc2 melompat terjunam masuk sc3 so kena reformat balik guru yang mengajar saya la gamaknya. oke. cikgu add math paling SCARY!! TAU. masuk je cikgu add math mata kena segar and terus masuk mode tolong-faham-apa-itu-addmath. dan paling ketara sekali staright bertukar jadi student sila-siapkan-kerja-addmath. hari2 buat hw add math. sukanya!!! kelas kimia satu kumpulan dengan budak2 yang senget, sume laki2 saya only the one girl. ha ha and haa. tahap kesabaran memang sampai tahap Alevel.huh!! tapi best sume eksperiment diaorang buat i just kena amek data and record. gediks :P

kadangkala BOYS nie berguna jugak. diakan imam saya.

na tau saya homesick (baru na masuk isi untuk tajuk di atas).
rindu ma abah. sibs. along kat indon pun boleh saya terrindu. homesick yang melampau. mengada-ngada :P sampaikan kawan cakap something yang aneh pun boleh buat saya touching. hee :P sorry my dear friendss. sampai terdemam2 and sampai kasi signature free kat budak2 orentasi. :P sampaikan tepon kamalhebat pun boleh nangis. haha bayangkan betapa teruknye homesick nie. ta suka.

tet______tet

hope lepas nie ta mau homesick lagi. please :P


wasalam



p/s : ramai senior keluar asrama. :(






Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei