Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Thursday, April 24, 2014

OSCE - GAGAL

by aiENFiEyQa
feeling 
DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG

SALAM SAYANG

hye awak semua, sihat?

my OSCE, failed - gagal 
macam nie, got five station, and i am failed at one station - ORONASO SUCTION

madam smitha say - overconfident
mum say - cuba rasa gagal sekali, kalau asyik rasa lulus dengan cemerlang je, macam tak sedap pulak, redha, kita nie ada naik turun jugak, like your IMAN - right?

at the first, sumpah macam tak boleh nak terima, sebab pertama kali gagal
but, lama lama bila lepas telefon mak sayang, and sentap sikit dengan kata kata mak sayang, terus muhasabah diri.









senyum tak perlu kata apa apa, jadikan kegagalan tu sebagai pemangkin semangat, dan terus  padang ke hadapan - 

#prayforCASEstudy - insha allah, ameen
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei