Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, June 18, 2010

awak kita C.L.A.S.H??

by aiENFiEyQa
feeling 
salam ,, read this
sje je nk cerita pasal cHenta
copy paste kat http://blurb-i.blogspot.com
tetiba je nk copy
maybe ayat dia best ko
ta la..

maybe mood sye tgh touching ngan owg laen
sbb tu kowt
???

never mind
forget what i say just now

"awk sye jahat, sye selalu wat awk cam tunggul je, maybe kita ta serasi
mungkin jodoh ta de kowt, awk kita clash nk?"

ayat pompan brutal nk mintak clash ngan mamat skema

kejam ta??
jawab la

kejam ta??
korang rasa??



cHenta itu ta semestinya memiliki

its right babe,,


bile kite sayang orang tu , kite tunggu dye lame pon xpe , tapi bile dye tggu kite ?? dye marah2 , hati kate , ala adatlah menunggu dan di tunggu ...
bile kite sayang orang tu , kite tak tido pon takpe asalkan kite layan dye , tapi bile time kite perlukan dye , dye takde , hilang entah ke mane , hati kate , takpe dye busy kott...
bile kite sayang orang tu , kite gado ngan dye , kite diam je , tapi dye heboh 1dunie , ati kate xpe dye tnga tension tuu...
bile kite sayang orang tu , kite call dye , kite nak cakap dgn dye , tapii dye cam nak tanak jee layan kite , bile jadi cmtu , xpe , hati kate dah sayang kan , nak buad cmne...
bile kite sayang orang tu , kite becerite ngan dye , tapi kan , cerite ngan tunggul lagi best , tapi bile dye cerite dgn kite ? kite kne dnga sepatah2 , ingat n focus , kalau tak , nanti kite kne marah , aty kate xpe , cinte punye pasal kan ...
bile kite sayang orang tu , kite same2 lapar , tapi kite bagi semua roti kite kat dye , hati kate , ala jage lah hati dye , kesian dye bile kite sayang orang tu , kite sanggup bagi dye rest , tapi bile kite letih , dye suruh jugak kite layan dye , adil ke ? hati kate , ala bukan salu ponn ...
bile kite sayang orang tu , kite jadi mcm orang gile bile dnga dye sakit , tp bile kite sakit ? dye siap gelak ketawe raikan hari kesakitan kite , hati kate , takpe , takkan dye na berkepit dgn kite je kott bile kite sayang orang tu , kite pentingkan dye jee , tapi dye ? salu pentingkan kawan2 dr kite , hati kate , takpe dye mmg cmtu knelah trime ...
bile kite sayang orang tu , kite sayang na tinggalkan dye sendiri , tapi dye taktahu kite tngah berdepan ngan maut demi dye , walau kite sakit , dye kate ala sakit sikit ponn da gedik , hati kate , takpe demi dye kan , sume sanggup kite buad ...
bile kite sayang orang tu , kite tak sanggup kehilangan dye , tapi dye takpernah hargai kite , hati kate , tauw tak betape kite sayang dye ?
bile kite sayang orang tu , kite sanggup tinggalkan dye ngan org lain , tapi ade dye tauw pengorbanan yg kite dah buad ? hati kate takpe janji dye bahagie...
bile kite perlukan dye dalam suka duka , ade tak dye kat sisi kite ? ade tak dye paham kite ? ade tak dye cube tafsir sume bende yg kite buad untuk dye ? tak !! hati kate takpe , yg penting dye tauw kite sayangkan dye walau dye tak pernah hargai . kite nak dye tahu betape kite cintekan dye , tapi dye tak pernah nak ambil tahu , diri kite kate takpe , yg penting cukup lah walau hanye dapat tatap muke dye walau sekejap



korang rasa

antara

pompan minak clash ngan laki

atau

laki mintak clash ngan pompan

yang mne paling kejam??

your answer??
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei