Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, October 1, 2011

secret admire part 2

by aiENFiEyQa
feeling 

salam.
oke hari ini na update cer about secret admire part 2. kalo korang sume perasaan kan kat older post tu ada cerita pasal secret admire gak tapi versi yang pertama. ingatkan cerita tu akan habis kat situ je.. tapi mak aik mamat tu boleh lagi terus menerus mengganggu diriku#hakktuih

mamat tu my classmate. cuba korang bayang kan 24hours dia asyik pandang saya. da la satu kelas pergi makmal bio.fizik.chemist.bilik bahasa.bilik tayang together2. seriusly rimas tau. mula2 sabar aje bila 'dia' da suke saya. pastu tahan lagi sabar bila 'dia' asyik buat2 pandang saya. and then tahan sabar.sabar lagi bila membew rapat dia mula kenen kat kitorang bersama#please.

last punye tahap sabar. gue cer probs ini kat ketua kelas yang ta berguna. korang tau apa ketua kelas gue buat????? dia kasi slow talk 'mamat' tu. #hambbik ko. kan da kata jangan kacau gue.
tapi..tapi.. 'mamat' tu still berani menggangu gugat gue. isyk.. geram !@#$%. der aku ta suke la.
dan..... atas jasa baik ketua kelas ta berguna. dia kasi warning. huhuhu #padan muke haktuih
huhuhu. harap2 'mamat' tu sedar la diri. harap dia jagan kacau lagi hidup saya.

for'mamat' no entry to my life.

hahaha.
aku da cakap kita membew kan. so buat apa na berani2 usha anak en.zol.
#padanmuke
membew buat cara membew.

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei