Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Monday, October 24, 2011

persahabatan

by aiENFiEyQa
feeling 

salam.

oke. entry ini saya berkali2 fikir.
patut ke na publish cerita ini??
patut? ke tak??

oink??oink??

akhirnye saya na publish jugak.

persahabatan ini kadang kala menyakitkan.
adakalangnye ibarat gula-gula manis rasanye
adakalanye macam chips more kejap on kejap off
adakalanye macam pakwe makwe sentiasa bersama
adakalanye senyap sunyi macam takde apapa


oke. serius mood

saya ta paham kenapa kena buat cam tu.
kenapa kena buat cam nie
kenapa kene persoalankan benda betul
??
kenapa kena bagi benda salah.


memang korang rasa saya ta serius dalam
persahabatan or percintaan
dengan alasan
saya takk matang!!

ada kalanye ta matang itu membahagiakan orang sekeliling.
dan buat2 matang itu menyakitkan hati orang sekeliling.

tapi!!

persoalanye sekarang awak dah menghacurkan persahabatan kita(s) semua
dan. saya harap awak sedar. bahawa awaklah puncanye.
jangan na salahkan saya jika rapat ngan orang laen yang bukan terdiri daripada kita(s)

oke.

sebelum ini awak cakap saya da ta rapat dengan awak.
awak kata tak pe
sebaba apa?? sebab saya ta matang lagi.

logik sikit
tak matang ta de kene mengene dengan isu ini
harap awak faham!!

kenapa saya perlu terikat dengan awak??
kenapa??
memang kalo saya ada 24 hours.
12 hours kene always beside u. macam tu baru awak na puas hati??
awak kene ingat ta semua orang kat dunia ini sukakan kita
dan ta sorang kat dunia ini benci kat kita
ingat tu!!

memang ta semua dalam dunia ni suke kita.
sye pun ta harap sume orang sukakan saya.
tapi saya rasa bahagia bila orang tu senang dengan saya
walaupun dalam hati dia. dia benci giler ngan saya.

awak tau ta??
awak da hilangkan segala kepercayaan saya dan kita(s) semua terhadap awak.
saya daripada 50-50 percaya kat awak.
sekarang 100% saya da ta percaya kat awak.
awak jangan salahkan saya.
sebab awak saya jadi cam ini.

yang saya rasa sedih ialah teman rapat awak. percaya giler kata awak.
tapi. awak buat dia cam tu.
awak gunakan dia.
kejam!!

saya serba salah.
sebab orang sekeliling kata antara salah satu faktornye ialah
saya ta rapat dengan awak. awak jadi cam ini.
oke. saya terharu.
sebab ada orang still take care pasal saya.
tapi. kenapa saya??
tapi saya ta akan amek port.
aten kata "ariq ko memang fikir orang laen dulu ea baru fikir diri sendiri..selfish sikit boleh takk"
sue kata "hal kecik ini abaikan boleh takk"

so.. right now im selfish.
because of u!

tapi awak kene ingat.
walaupun macam mane awak buat something ta baek kat saya.
saya tetap sayang awak
sebab??
semua manusia kat muka bumi ini ta sempurna
semua orang pernah buat salah.
saya sayang awak.
tak.

saya sayang awak(s) semua

wasalam

p/s:
emo sikit.
maaf


Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei