Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, March 17, 2012

#detik akhir

by aiENFiEyQa
feeling 

dengan nama allah yang maha pemurah lagi maha penyayang

salam

hye. fizikal dan mental kalian sihat? alhamdullilah :>
malam terakhir untuk cuti separa penggal pertama. hee. sembilan hari cuti umpama cuti hari minggu. adat candidate ESPIEM akan ada yang makan hati apabila cuti persekolahan bermula. almaklumlah 'mereka' semua perlu menghadirkan jasad dan rohnye dalam kelas tambahan pada waktu cuti. SERONOK!

sebelum cuti, saya meniti hari hari TENSION sedunia kerana dua minggu sebelum cuti ialah musim peperiksaan. dan dan saya LULUS bio. tet_tet (tiada motif) buat pengetahuan kalian semua. sebelum cuti cikgu cikgu penyayang tiada membekalkan kerja sekolah. SERONOK! tetapi modul yang diberi semasa kelas tambahan kesemuanye perlu dibuat dan hantar sewktu naik cuti. AMBOI! bertingkat kerja sekolah. SERONOK!

cuti persekolahan pada kali ini tidak sehebat cuti sebelum ini. redha! tiada makan angin bersama keluarga, tiada berbondong-bondong pulang ke kampung, tiada rehat yang secukupnya, tiada tiada dan tiada. TAPI! yang SERONOK!nya saya dapat online 24h. SERONOK! dan saya reactived fesbuk saya samata-mata mahu bertanya khabar kawan lama yang sudah lama tak bersua, bermesej, bertanya khabar dan berbelanja. hanya empat hari, dan daya deactived balik.

sepanjang cuti ini saya menghabiskan masa dengan meng'tweets' setiap apa yang terlintas di fikiran dan perbuatan saya sepanjang masa. GEDIKS! hee. saya sempay memborong buku ilmiah. PYQ. huh. banyak sangat laa sangat. harap selepas ini bersemangat untuk belajar amin.

naik cuti? pasti ada penyerahan kertas kertas pekse. BENCI! mesti ada "cikgu lagi satu markh lagi saya nak A, tolonglah" (adat) lepas nie saya ada latihan kawad kaki sepanjang dua minggu mendatang (rasa da bagi tahu benda nie) 21.3 keputusan peperiksaan ESPIEM 2011 akan keluar (gudluck akak.abang snior) khamis. saya akan ke tanjung piai (kemera besar gedabak ta boleh bawak) SADIS! sabtu. lawatan ke KL. lari daripada merentas desa. JAHAT! banyak giler aktiviti duniawi. tak sedar lagi na pekse BESAU!

last but not least. akan cuba mengawal nafsu untuk online. AKAN CUBA! tet_tet. doakan saya dapat #sembilanAgemukPLUSPLUS.

#ini budak mau amek ESPIEM.
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei