Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, November 21, 2010

wedding

by aiENFiEyQa
feeling 
salam..
sklng dengar lagu nasyid dari skolah agama syarifah rodziah melaka kat youtube*sorry kalo salah eje.. ekceli mmmm.. aq or sye.. oke la i use sye 4 this entri.. hahaha.. sye da ta dengar lagu korea.. terkejut ta.. aman kalo ko bace entri ney mesti ko tergelak terbahak2 sampai klur air mata.. yola bdk yang addited ngan korea tetiba ada aty ta na dengar lagu korea.. hrummm.. ta tau nape tetiba na berubah. sklang layan lagu indie.nasyid.jiwang.bi *bi hahaha ta leh blah btol. oke im serius do it. hahaha oke abaikan. mesti korang tertanya2 nape start je cuti sye publish satu entri satu hari.. because im very boring..so untuk memenuhi masa lapang yang sedia ada. sye akan meng'publish'an satu entri satu hari.. oke la tu sye follow satu malaysia..

oke..lets start
hari ini.. 21 november 2010.. sye attending satu majlis perkahwinan.. my teacher.. ekceli ckgu ney ta mengajr sye coz cikgu ney cikgu pk.pendidikan khas. merangkap kawan mak. maklum la mak un cikgu jugak.. nama cikgu tu.. cik mahani.. oppss salah PN.MAHANI. gerak menuju ke rumah kawin dalam jam 1lebih naek van..abah un join.. without mirul n along. plan sye sebenarnye.. na sarung je baju kurung yang baru bawak balek dari asrama.. tapi last minit tukar.. alamak kelakar doe.. so nampak jeans n shawls kaler cokolate.. hahaha.. na pakai ngan t-shirt ape ek?? blur jap.. nampak baju raye taon ney yang pesyen nye pelik sikit*ekceli pelik banyak.. ape lagi i wears it.. jeans black in colour.shawls cokolate.baju kurung yang pelik=baju kurung ala seluar nye style.. hahaha. amik ko.. nasib baek ta jumpe student sgb. kalo ta glamor sye dalam FB.. nanti ada statment bdk kluster skool berpakaiaan pelik tapi menutup aurat. maklum la.. da maju.. cam biasa umah orang kawen. mesti la makan nasi minyak.. ta kn na makan nasi kaler putih kowt.. kalo na makan nasi tu. balek umah masak sendiri makan sendiri.. nasi minyak.ayam masak merah.arca nanas.oren da siap potong.sebiji telur.air kaler merah.. sedap.tu je komen 4 the food. oke pengatin lak..pengatin pompan of coz cute muit.cantik yola la dia nye majlis.. pengatin laki2 ok la. handsome gak.. kat sne jumpa nagn ckg mas.salina yunas.noriah.fazilah.aisha johar. hahah cikgu lme.. miss them.

balek umah.asar.tdo.adamaya.mandi.asar.adamaya.magrib.adamaya.isyak.tdo

itu je 4 today. petang tadi kat tb8 aa cerita jepun.. hahaha jepun bukan korea.. so leh tengok.cerita tu best sesangat. about love.

esok ada date ngan orang tersayang. na klur date ngan SURIANI BINTI KAMARUDDIN. sue adalah orang yang sye sayang yang terpenting dalam hidup..hahaha.. jangan bagi sue bace entri ney.. nanti dia kembang. esok jam4.30 until 6.30 petang ada aktiviti menguruskan badan with sue. abis la dia gayang sye cukup2 sampai sye kurus*hahaha mimpi lebih. esok date kat taman rekreasi bukit beringin kat masjid tanah*ta silap la.

oke. da ngatuk. na rest 4 esok yang banyak bende yang na dibuat.mmm.entri ney simple je. harap sudi bace.
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei