Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Sunday, November 28, 2010

berwajah baru..

by aiENFiEyQa
feeling 
salam.
hye. cuba tengok background sye. hahaha.. comel takk?? tape la biar sye jawab.. comelll sangat.. ta pe la kan puji blog sendiri.. sye punye suke la. dekat header tu ada pompan yang nak snap gambar.. pastu kaler un lawa an.. blue plus pink. ha!! pink.. ekceli sye ta de la gemar sangat ngan kaler ney.. pompan sangat.. tapi demi blog ku.. ta pe.. i like.


seorang budak perempuan yang teringin menjadi seorang wanita yang matured


ney tagline blog sye. hahaha.. sye ta reti na translate dalam bi so malay un boleh la... lagu tok blog ney un sye da tukar.. adira.aku ada kamu. mulai sekarang sye akan tukar2 lgu.. supaya ta bosan.. n then sye akan pasang lagu malayu.indon n maybe bi. no more korea band. ahak..ahak.. nape ea?? mmm.. sje je kowt. na tukar taste.. tapi kalo tetiba ada lagu korea tu maybe sye da ta tahan sangat kowt.. maklum la lagu korea an sume nye best2 belaka..

korang na tau tak??? na tukar layout blog sye ney bagitu lame sekali.. sye start kul 5 or 6 petang pastu siap dalam kul 12 malam kowt.. cam tu la.. sye bersama akak sedara la.. *macam tu la gak kita orang nye hubungan. kalo na cerita satu entri ta abis... nama nye kak farah dia kat luar negara.. on study.. terharu ada orang sanggup tolong sye.. walau un orang tu jauh tapi tetap setia membantu..

ekceli sye na promote blog ney kat fb.. mm.. tapi ta berani na letak link dia.. hahaha.. tau2 la sekarang zaman da berubah duania teknologi da maju.. takot kalo ada something ta baek berlaku.. so buat masa sekarang sye berblog senyap2 je.. hanya teman2 rapat je tahu..

sye ske jadi silents readers.. best. sye ske baca blog2 orang laen atau dikira macam senior la.. sye ske baca blog kak irine n dia nye sibs. kak zati sentap n dia nye bf. kak yasmeen. kak kat ktt. n ada gak junior sye kat sgb... diorang nye blog un best gak.. sye sebenarya mals na tulis komen.. just read je.. tengok la.. nanti sye rajin jadi komenter blog2 yang laen oke.


wish tok blog baru
  1. semoga followers semakin ramai.
  2. semoga visitors blog ney meningkat.
  3. na jadi readers yang ske meng'komem'
  4. wish blog ney akan dapat mengeratkan silaturahim antara blogers2 yang laen.

ta reti na wat banner..

pic edit suda.


haha.. ske promete tagline blog sendiri.
syg kamo



note :
semalam siap gak blog ney
dan semalam jugak habis tengok cerita playful kiss
syg kamo
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei