Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Friday, October 29, 2010

lepasan PMR

by aiENFiEyQa
feeling 
salam..
melaka maju 2010.. teknologi hijau

ehem.. ehem.. aaaa... ada suara pown tapi batuk2 sikit la,,

biasa la tu da lama ta sakit

finaly ada gak mood na tulis entri kat sini

ekceli lepas xm banyak giler cikgu kat skola buat aktiviti..

hrumm.. nama nya PROGRAM LEPASAN PMR.. kelakar kowt bunyi dia

minggu pertama
..cikgu bagi buku log.. ala yang gedek tu la yang panjang. cikgu suruh buat diari..huhuhuhu
..cikgu lantik talha jafi leader 4 progrom ney.. kira nye kalo ada pape maklumat ta paham kew or
wat ever jumpe talha.
..cam biasa cikgu zainani suruh jual jambu batu depan koop..

minggu kedua
..sektsa..
..ada belajar tulisan khat tapi ta dapat na ambil bahagian cox ada latihan menari
..menari?? ekceli aq ditarik oleh cikgu hasliza n pn.rohana karno 4 tarian.
..lawatan ke melaka yang ta best
..still dalam bilik warisan.
..menari..menari n menari

minggu ketiga
..sektsa.. team aspurie a.k.a LANGSI SOCIETY
..prop je.
..bola jaring.. second place
..seloka,,

next week
..bola tampar..favourite games
..anta diari

na komen pasal program..

ehem.. ehem..

seriusly ta best.. yang best pown sektsa n bola jaring cooming soon bola tampar

kalo tyme ada senamrobik amik ko macam2 perkara pelik yang cikgu tu wat

ta sanggup kowt na follow cikgu tu.. tapi na amik aty buat je.. pelajr mithali la kata kan.

minggu ney adalah minggu TOUCHING SEDUNIA

ta tau nape .. aq ney leh tertouching lak?? maybe terlalu sensitif.. okay abaikan

wasalam

wish: kpd pemeriksa kertas PMR i hope u tanda dalam keadaan yang happy n hope u murah dengan markah.. iwishnhopeitrustallah
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei