Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, December 23, 2009

D`BOMB PHOTO CONTEST!!

by aiENFiEyQa
feeling 
salam
...

hehe.. sye masok contest agy...

x tau ney contest yang keberapa??

saye pergi menjengah blog

"its time for talk"

tuan empunya blog kate

dia first tyme way contest..

name sye ngan tuan empunya blog pown nk dekat sama*ekceli sama ::ain::

saye apa agy balek2 entri tu n tgk syart2 nye

jom tengok

* Kowang mesti ada blog.. tak kire la hosting sendri or pe2.. n pastikan anda
rakyat Malaysia yang duduk di malaysia.. hehe * adiah kowang safety ckit n cepat sampai..lagi pun mahal bayar duit pos.. hehehe
::sye ade blog n mmg ddk kat malaysia*ekceli tgh duduk kat kerusi::

* Amek link I n add kat dashboard kowang.. *ni untuk kowang senang tengok update contest ni t.. lepas contest I ni abez,nak buang link i pun xpe..i phm..
::dh link kat dashboard::

* Sila copy banner kat atas tu dulu, letak kat bahgian mana2 dalam blog kowang.. yang mudah i tengok..npasang kan link blog I ni ok..*dah abez contest, kowang nak buang banner tu pun xpe.. =) i phm
::dh letak.. kalo nk tgk ... suruh bebola mat anda menuju ke arah kanan.. nampak x?? kalo x nampak sah lagi 2,3 jumaat agy ney::

* Buat satu posting sticky mode untuk contest ni..kat situ letak photo D`bomb kowang n penuh kan ayat ni..
::syarat ney sye kurnag paham.. tapi wat gak x tau btok kew x.. bak kate mak belasah jer::

SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA…………………………..

(wat la bpe words pun, asal kan 3 baris penuh dengan ayat untuk photo kowang tu..)
::done::

* Lagi 1, bagi tahu I kowang dapat tahu contest ni dari sape n link kan blog dowang..
:: kalo dapt tau dr tuan empunya contest camne?? letak ar gak::

SAYA TAHU CONTEST NI DARI... * ni sebab, aien nak setiap owang yang join contest aien adalah promoter contest aien.. de hadiah misteri untuk kowang yang tergoda n menjoin contest ni dari blog kowang.. hehe
::alamak sye dh tergoda ar ngan contest ney?? nm wat camne??*bce nagn nada suara yang terkejut plus ala2 gedik cam tu::


* email kan link blog entry contest ni kat pinkshoes_yura@yahoo.com.. *utk mengelakkan terlpas pandang.. tq
::i will do it::


* Dah siap semua,sila tinggal kan link kowang kat cni ok.. tq!..
::yes mam::

Tarikh tamat : belom ditetapkan.. maybe amek masa 2 or sebulan lebih.. terpulang pada penyertaan..
::pape pown dh antar contest ney..so sape nk join ade mase agy::

Hadiah??? Hadiah mengikut jantina..i cari 3 owg pemenang untuk D`BOMB PHOTO CONTEST.
::ikut jantina.. sye kepelikan*bce ngan nada blur::


N sowang hadiah misteri untuk promoter contest ni.
::ok::



ney pic yang di choose oleh sye




SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA mata saye yang asli lagi bundar dapat menarik para bapak-bapak bayi n golongan bayi-bayi lelaki so kalo bayi-bayi lelaki yang menagis mata saya dapat menolong mengurangkan tangisan bay lelaki.. perhatian kepada bayi lelaki shaja not for the baby girls.. sye juga memakai tudung bawal yang bertahtahkn batu permata palsu yang nampak asli.. yang dapat mengaburi pemandangan para peragut-peragut permata asli..tudung bawal yang dipakai tanpa dipin itu dihadiahi oleh mak kesayangan saye.. bju blouse yang berwarna oren pulak dapat menarik perhatian para muslimah yang mengilai kaler oren.. walaupown bju ini tidak bergosak tapi amat selesa dipakai didalam rumah sahaja.. sye juga mempunyai idung yang tidak seberapa nk mancung atau lebih dikenali sebagai idung "kemek" yang kalo di snap oleh mane2 kamera idung sye akan berkilau-kilauan.. idung saye dapat menambat hati para2 juru kemera yang profesional.. muka saye yang berkulit kuning langsat pula dapt menarik minat mane produk kulit seperti safi balqis atau pown sebagai nyer untuk menjadi duta produk tersebut..

:::::::::::::::::::::::::::::::::

SAYA TAHU CONTEST NI DARI http://itstimefortalk.blogspot.com a.k.a AnNurain Bt Abu
thnks coz wat contest ney.*
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

2 just drop their words:

anN on December 23, 2009 at 7:37 AM said...

hye dear... aien dh review ni.. hehe.. tq darl..

bg tw mmbe sume.. hehe tq

ariQ on December 23, 2009 at 8:07 AM said...

thanks 4 da contest..
selamat memilih pemenang

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei