Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Wednesday, December 23, 2009

CONTEST : SCRIBBLE'S SONG!

by aiENFiEyQa
feeling 
salam..

kali ney contest yang saye masuk x perlu meng upload pic

itu yang sye suke bangat*bce dlm loghat idon ya bu..

kali ney contest about choose the song

song

song i like

dh ar sye suke nyanyi

hehehe

jom tgk contest ney perlukn ape??
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Contest ni diadakan bagi mencari lagu baru untuk blog ini! ::i mean http://scribbleswithstyle.blogspot.com/::

Lagi pun dulu dah pernah janji nak buat kuiz yang ade hadiah kan...
3 pemenang akan di pilih.
dan 3 juri khas dilantik supaya tak bias k!

Tarikh tutup : 31 Disember 2009:: lame agy*lame kew??::



Syarat-syarat :

1. Letak banner kat atas dengan link blog ini.
::sye letak banner kat belah kanan aw..::

2. Pilih mana-mana lagu dan nyatakan penyanyi sekali.
Contohnya : Stars are blind by Paris Hilton.
::pilih lagu part ney yang best::

3. Nyatakan sebab lagu ni sesuai untuk blog Scribbles with Style.
Contohnya : Lagu ni sesuai sebab blog ni gedik macam Paris Hilton gak. Sume pon nak warna pink je.
::ok sye akan bg sbb yang panjang berjela*bace n wat muke comel::


4.Lengkapkan : Scribbleswithstyle best/tidak best kerana....
::i will lakukan::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
first of all

sye pilih lagu yang bertajuk ALWAYS BE MINE
yang di nyanyikan oleh F.T ISLAND dari korea

sebab-sebab???


sye rase lagu ney sasuai untuk blog kamo kerana nada lagu ini tidak lah rancak n tidak lah slow but sedap telinga mendengar. walaupon dinyanyikn oleh artis dari korea tapi lagu ini 100% dalam bahsa inggeris.. lagu ini mempunyai maksud yang tersirat n tersurat.. bg saye kalo sye menghadapi tekanan or wat ever yang wat sye bengang lgu ini dpt memberi kelegaan kpd sye.. kalo tyme nk cari ilham or nk wat karangan bm sye akan dengar lagu ini.. walupown blog kamo berlatar belakngkn pink.. lgu ini amat sesuai kerana pink n lagu yang bernada lembut sye rase tiada masalah nye.. n before choose this song.. dengar dulu kat youtube..ingat ::always be mine by f.t island..


bagi sye
Scribbleswithstyle best walaupon sye baru mengenali kamo(tuan punya blog) sye rase blog kamo best. sye tidak mempunyai masa yang lapang untuk membace kesemua entri blog kamo..tapi dilihat dari tajuk blog kamo.. yang bagi saye amat lucu.. sye rase kamo punya blog amat menarik perhatian para blogger sbb kita dapat lihat dari award yang diterima oleh kamo.. kamo dapat banyak award.. dan kamo ber"blog"in dari tahun 2007 until sekarang.. so kesimpuln nyer kamo pnya blog best bg sye..
Ampersands & angle brackets need to be encoded.

2 just drop their words:

Ms.Independant on December 23, 2009 at 4:55 PM said...

Hye Ariq!

Amboi!
Memang tenang je ati dengar lagu ni.
So sweet!

Gudlak k! Jurinye bukan akak taw!

Thanks sbab join kontes ni! :)

ariQ on December 23, 2009 at 8:05 PM said...

thanks 4 the contest
n
selamat memilih pemenang

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei