Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, December 28, 2013

campur dan rindu

by aiENFiEyQa
feeling 
dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang 

salam bakal perantauan 

sebenarnya tak tahu nak mula ayat camne, ahak. maklumlah macam dah lama saje tak karang ayat panjang panjang menusuk kalbu, hee. so mula dengan soalan klise - anda semua sihat? 

saya? alhamdulillah, sihat plus makin girang gembira lemak lemak tak tepu and lemak tepu berleluasa bermastautin di tubuh badan tanpa kenal erti nak kurus. i am put on my weight, serius talk -

#np - soledad by westlife

at first nak share story about me, yea - nurain afiqah
just put on weight, sikit je kot. bhaha, ekceli before that ada timbang berat and tinggi plus BMI lagi, but the result is NORMAL, mungkin makan banyak rasanya, maklumlah dah lama tak makan masakan mak sayang and makteh sayang ajak makan kat luar yang berbagai bagai jenis makanan diperkenalkan, jadi kesimpulannya memey nampak chubby overdose bila senyum - senyum ayu, ngee.



senyum ayu -


next story sikit about my semester two -
sem 2 is short sem, but the timetable was pack and very disaster, sangat terkejar kejar nak exam, dengan lecturer nak habiskan syllbus, nak buat revision plus assisgnment dengan group yang ada leader umpama takde leader, dengan sakit kaki, jatuh sana tergelincir sini ala ala superman tak berapa nak super, dengan rasa stress sebab pointer semester 1 tak dapat lagi, dengan masalah negara yang tak berapa nak negara sangat, so semester 2 is tough semester but make our friendship become stonger then semester 1 and more mature sikit, even sikit but i make improvement, aite? - 
syukur alhamdulillah, sebab OSCE i am pass and so far tak repeat mana mana paper, thanks ALLAH

belajar 

membew

membew jugak

#np - swear it all over again

lagi? after this, gerak pergi jaybee posting selama sebulan dekat PSH, then naik semester 3, the long semester, ada case presentation, belajar pasal jantung, ada pharmachology pasal jenis ubat, pasal indication and contraindication about that ubat ad what so ever lahhh, hope sem akan datang saya boleh buat yang terbaik, insha allah ameen .

lagi? please guide me to right way, ececeh. honestly since dah jauh dengan keluarga, bestie and the orang yang selalu bebel pasal solat mati and agama. saya rasa macam dah far away sangat sangat to my obligation to ALLAH, kekadang subuh, subuh gajah, zuhor pulak tak khusyuk sebab nak kejar class lunch and group disscussion, asar pulak kekadang lagi lima minit nak magrib, magrib pulak terkejar kejar if dekat posting solat magrib terpaksa combine dengan isya sebab sibuk and terlupa masa berjalan dengan laju nye, isya pulak kekadang 2 3 pagi sebab tertidur punya pasal. so kekadang aurat pun tak terjaga, selalu lipat lengan baju sebab dah terbiasa buat kat hospital, tudung pulak main capai tudung bawal bidang 45 yang jarang then slempang sebab nak cepat, so i need someone yang rajin bebel sebelah telinga pasal solat mati dan agama. mak selalu pesan al quran jangan tinggal, that is very important thing - insha allah


kaki yang kuat


nenek sayang cucu sayang, my grandma

us 


 rest of the history


suka sangat tengok nenek senyum, ayu - serius



good luck for next 2014 - be a better person
insha allah, ameen.

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei