Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Thursday, July 11, 2013

dua bulan satu hari

by aiENFiEyQa
feeling 

dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam puasa

saya sihat alhamdulillah, awak semua?
cuaca tak berapa menjadi, mungkin kerana pembangunan pesat, dan rasanya ramai yang tidak berapa sihat. jadi, sila jaga kesihatan anda semua. get it.

hari ini dah dua bulan satu hari saya di sini, banyak cerita baru, kawan baru, ilmu baru, perkara baru, dan ragam baru tercipta ada semanis gulagula, ada sepahit ubat paracetemol, ada sepedas ayam masak sambal, ada semasam air lemon jus. sangat seronok.

saya nak cerita pasal subjek yang saya ambil bagi sem 1, semua ada empat subjek. BASIC HEALTH SCIENCE 1 (ANP), BASIC NURSING SCIENCE 1 (PPN1), BASIC NURSING SCIENCE 2 (PPN2), BEHAVIOUR SCIENCE 1. 

empat subjek itu semua saya kena belajar dan stuggle untuk dapatkan pointer yang tertinggi, saya aim high : 3.70 - 4.00 like impossible right, tapi in sha allah, boleh.  belajar, doa dan tawakal.

ANP ini macam subjek biology, tapi lagi details laa. walaupun ANP agak susah sikit tapi PPN1 dan PPN2 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi susah, mungkin sebab lecture itu tak berapa nak mendalam bila beri penerangan, atau saya yang tak fokus, mungkin.

you know what? i am sitting infront of class from the beggining until now, and i hope until last sem. - bhahaha. bila fikir balik, memang lawak. budak nakal cenggini boleh belajar duduk depan dan fokus, yang dulunya selalu duduk belakang dan borakborak dan ignored apa yang cakap kat depan.

oke, lain kali if ada masa terluang saya update lagi, kbai


wasalam


 no picture to share.

Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei