Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, March 30, 2013

rindu? hidup lagi

by aiENFiEyQa
feeling 
dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam manis


awak, kita rindu !

lamakan kita tak gedik gedik kat sini, lamakan kita tak beramah mesra kat sini, lamakan kita tak update new entri kat sini. nak tau tak? sebenarnya kita ada banyakkkkkkkkkkkkkkkk  cerita yang menarik meletop nak cerita, tapi takde tenet yang laju jadi kita tunggu sampai rumah baru nak duduk bersila buka cerita. 

awak, kita dah gemuk comel sikit !

haha, buat masa ini kita still duduk berkepit pelukcium dengan nenek sayang di negeri sembilan, belum ada ura-ura nak balik semula ke melaka, jadi memang payah sikit nak bertenet selalu tapi kekadang ber'berukband' sesekali jugak. tapi mak sayang selalu tanya 'bila nak balik sini?' haha.mungkin pertengahan atau akhir bulan 4 kita menampak kat melaka. so, sekarang ini tengah usha tempat yang perlu budak part-time, nak kumpul duit beli barang. tak nak guna duit mak abah. haha.

awak, kita nak jadi nurse !

da isi UPU? matrik? ipg? spa? kuim? and bla bla, da isi segala bagai borang online atas talian pada mulanya kita sangat bernafsu dengan pekerjaan yang bernama jururawat *nurse in english. tapi setelah di'slow talk' oleh mereka mereka yang tersayang, ada rasa goyah sikit dengan ambition yang sedia ada, u know what! mak sayang suruh apply guru jugak, layan je. mungkin ada rezeki. 

awak, nanti kita ada lesen !

sila doakan retest jpj kete nanti LULUS ! kalau kandas memang bertapa berbulan-bulan kat negeri sembilan. hari itu jpj, tapi kandas kat litar, failed parking tapi bukit lepas, betapa kecewa sesangat bila gagal kat parking, fuhhh! takde itu semua ada hikmah disebalik segalanya, think positive bebeh! motor? jpj lambat lagi, 17/4 tak silap, wish me gud luck and motor itu tak buat hal, peace :)









#reupload

last word = rindu



Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei