Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Thursday, February 28, 2013

saya hidup lagi

by aiENFiEyQa
feeling 
dengan nama allah yang maha pengasih lagi maha penyayang

salam rindu




awak, kita rindu, serius 
eh!

sebenarnya dah banyak kali taip dan dah banyak kali padam, kenapa? sebab, pada permulaan saya sangat bernafsu untuk menaip dan tak sampai pertengahan dah mati idea, serius! fuhh! peluh-peluh nak update new entry, tau. dengan faktor persekitaran yang tidak menentu, tambah lagi dengan faktor masa yang cepat berlalu, dan faktor ketidak-adaan line tenet begitu membuatkan terbantut-bantut niat di hati nak menghupdate cerita-cerita yang hot. #hot laa sangattt. so, macam biasa. life lepas #ESPIEM yang ditunggu-tunggu tak begitu seronok dan lifeless sungguh. FULLSTOP. 

"lepas ESPIEM aku duduk negeri sembilan laa, jaga nenek aku." 

ayat yang selalu saya ulang bila mereka-mereka tanya.






telengkan kepala anda, tengok sekali sudah.

hahaha, pipi da tembam, badan dah naik. sila terima hakikat yang saya sudah gemuk berisi sedikit. anyway next wekk saya jpj, wish me gud luck and please pray for me. nanti time solat doakan saya 

now im part time working for my aunty aka half teacher and half librarian, 


wasalam.




Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei