Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, July 23, 2011

3 minggu

by aiENFiEyQa
feeling 
salam.
hye korang :P mesti bosan kan.
bukan blog nie asyik baca cerita yang sme je kan(bajet ada orang baca lak)
haha..

3 minggu tak online.
rasa macam tiga bulan.

3 minggu ta online
bermakna
3 minggu ta balek umah
3 minggu ta jumpe mak.abah.sibs
3 minggu ta jumpe phone
3 minggu ta jumpe katil
3 minggu ta jumpe 2 ekor teddy bear
3 minggu ta update blog
3 minggu ta dengar lagu korea.nasyid.bi.najwalatif
3 minggu ta dpt na usha blog owg laen
3 minggu ta dapat tidur sepanjang hari
3 minggu ta dapat na berangan

haha..

ta pe akhirnye dapat gak balek umah

3 minggu mengajar saya erti
rindu kat family sampai tido pun letak frame gambar sebelah bantal
erti persahabatan, macam mne rasa orang yang kita sayang down kan kita.
hidup tanpa membew, hilang arah tuju
memaafkan orang, walaupun salah faham
sabar apabila di kutuk belakang and diperli
kesabaran and jangan take care apa orang na cakap kat kita
macam mne buruknye kawan kita, dia tetap kawan kita

3 minggu yang banyak kenangan pahit.manis.masam.masin.

haha

satu je na cakap
persahabatan itu ibarat air yang dicincang tak akan putus.


nurain afiqah
siti nurul aiini
nur atikah
nurul fathin
nurul nabihah
amanina
suriani
nazzatul athirah
nurul atiqah
jannatul adni
izzatul alia
anis shakilla
nur hidayah
mimy syafika
nur aliah hanis
noor liana
aida
farah aqilah


wasalam







Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei