Ampersands & angle brackets need to be encoded.

Saturday, August 28, 2010

sahabat itu kawan also membew

by aiENFiEyQa
feeling 

:(
ain
not-in-mood
feel so sad
sedih giler

my BFF??

cuba korang bayangkan
korang ade seorang kawan.
boleh dikatakn tyme korang sedih dia ade
dengar n settle kn probls korang
tyme korang happy dia pun ada sama
meraikan hari happy korang
da lebih 2 tahun korang melekat
bersama2 ala ala together camtu.
tapi sekarang
tetiba kawan korang tu
menjauhkan diri dia daripada korang
korang da ta bertegur sape ngan dia.
dia ngan hal dia
ko arang ngan hal korang
bayangkan ape korang rase
kalo ain
ain akan rase sedih
sedih
sedih
n
sedih

???
pelik
what happend can u explain to me
npe jadi camne??

awak.
npe awak da ta layan sye
ape salah sye?
bagi la tau
awak tau ta
sye da macam orang giler
pk kn pasal awak
kawan sye yang lain kate

"maybe dia nak ko jadi MATURED kowt.. yela ko tu
bukan nye matang sangat sme level je ngan budak tadika"

sye pk balek kalo awak na sye matured.
npe awak ta cakap dari dulu
tyme kita sama2 jadi kawan

awak tau.
sye ade ramai kawan
ramai membew
tapi sye ade
sorang je sahabat
iaitu AWAK
sye percaya kat awak
sye ingat kita boleh jadi sahabat sampai
kita sama2 da tue
da ade cucu
tapi belum sampai
xm PMR
kita da jadi camne.

awak.
awak na tau ta.
sye da wat macam2 cara na jernih kan
kita nye persahabatan
tapi..
sume ta menjadi
serius sye
cakap sye da
GIVE UP
da ta de cara lain
maaf
maaf
maaf
maaf
maaf
sye da give up
btol kate kawan2 sye
yang sye ney same level ngan budak tadika
lepas ney sye ta kan
kaco awak
ta kan suruh faris cakap GUD LUCK
kat awak.sye ta kat kirim salam kat awak lagi
sye ta kan ganggu awak.
tapi awak kene ingat
sye selalu ingat.sayang awak

sorry to say
i'm give up









Ampersands & angle brackets need to be encoded.

0 just drop their words:

Post a Comment

 

AIENFIEYQA Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei